Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: United – Bournemouth

Det är en timme till avspark mellan Manchester United och Bournemouth. De andra lagen har redan avslutat säsongen men United och Bournemouth drar ut på det lite extra. Louis van Gaal och Eddie Howe har för andra gången valt sina startelvor till den här matchen.

Van Gaal väljer exakt samma manskap som i söndags, ner till sista avbytare.

Howe har stoppat in Gosling istället för Arter, som inte ens är med i truppen. Även Iturbe har lämnat truppen sedan senast. Jordan är ensam ny på avbytarbänken, Howe nöjer sig alltså med 17 spelare idag. Eller också sitter även Stanislas på bänken för Bournemouth, Bournemouths Twitter och den officiella laguppställningen är oense där.

Manchester United

De Gea
Valencia, Smalling, Blind, Borthwick-Jackson
Carrick
Lingard, Rooney, Mata, Martial
Rashford

Avbytare: Romero, Varela, Jones, Pereira, Herrera, Young, Memphis

Bournemouth: Federici; Francis, Elphick, Cook, Daniels; Ritchie, Gosling, Surman, Pugh; King, Wilson
Avbytare: Holmes, Jordan, O’Kane, Gradel, Grabban, Afobe, Stanislas

Avspark 21.00.

COME ON UNITED!