Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Scholes börjar spela igen, Rathbone till Rochdale; plus Pogba, Mkhitaryan, James, Weir, Rojo

Paul Scholes gör comeback! Han har skrivit på ett treårskontrakt för spel i Indien. Men… det är futsal, inte fotboll, han ska spela. Scholes kommer att spela i den första upplagan av indiska Premier Futsal, som börjar  15 juli och avslutas 26 juli. Den forne Unitedmittfältaren kommer alltså inte behöva flytta till Indien.

Oliver Rathbone var en av spelarna som friställdes av United efter den gångna säsongen. Han har nu skrivit på ett ettårskontrakt för spel i Rochdale.

Några rykten:

  • James Rodríguez uppges ha fått besked om att han kan lämna Real Madrid. Tydligen ska Real också ha pratat med Manchester United för att signalera att James är tillgänglig. Detta enligt David McDonnell på Mirror.
  • Hetaste ryktet är fortfarande Henrikh Mkhitaryan och nu rapporterar både Bild och Kicker att Borussia Dortmund har svängt, den tyska klubben ska vara villig att sälja armeniern. Men bara om United betalar 40 miljoner euro. ESPN har en version på engelska.
  • Paul Pogba förmodades vara på gång till Real Madrid men nu rapporterar Madridtidningen AS (finns också en engelsk version) att United är i förarsätet, tack vare José Mourinho. En potentiell övergångssumma skulle kunna landa på 120 miljoner euro.
  • Marcos Rojo är inte längre önskad av Manchester United. Det påstår Duncan Castles på One World Sports.
  • Skottland vill ha James Weir. Ricky Sbragia, som är förbundskapten för U21-landslaget, undersöker om Weir har skotskt påbrå. “Jag tittar alltid på spelare som kan ha skotska farföräldrar och skickar brev till deras klubbar och ber dem kolla. Vi tittar på James Weir i Manchester United för tillfället, helt enkelt för att hans namn låter skotskt,” säger Sbragia till York Press.
  • Brexit kan potentiellt påverka Manchester Uniteds köpkraft. Vi återkommer med en längre diskussion om det senast på måndag kväll.
Res med oss till Manchester!