Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Uniteds app visar Wiganmatchen

José Mourinho gör imorgon, klockan 14.30 svensk tid, sin första match som Manchester United-manager då United möter Wigan på bortaplan. Matchen visas inte på svensk teve (om ingen kanal med extremt kort varsel köper in matchen) men det finns trots allt ett sätt att se matchen på legitim väg, detta då matchen kommer att streamas i Manchester Uniteds officiella app.

Ett abonnemang, kostar ungefär 37 kronor för en månad, krävs för att kunna se matchen.

Appen visade några eller alla försäsongsmatcher förra säsongen. Jag testade den då och på en av matcherna fungerade det inte, då appen var överbelastad, men på en annan match fungerade det utan problem.

Matcherna mot Dortmund, Manchester city och Galatasaray visas på Kanal 5. (Gratiserbjudande finns för deras digitala tjänst i sommar.)

Med reservation för geoblockning och eventuella andra fel som gör att matchen trots allt inte går att se.