Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Säsongens tröjnummer är klara: Zlatan får nummer 9

Manchester United har nu bekräftat, med en asterisk som säger att alla nummer är provisoriska, de tröjnummer som kommer att gälla säsongen 2016/17. Mest intressant är förstås att Zlatan Ibrahimovic får nummer 9.

Att Zlatan tar nummer 9 betyder i sin tur att Anthony Martial tar nummer 11 medan Adnan Januzaj byter till 15.

Eric Bailly får nummer 3 medan Henrikh Mkhitaryan, som väntat, kommer att spela i nummer 22.

Sedan förra säsongen har Jesse Lingard bytt till nummer 14, Marcus Rashford tar över nummer 19 från James Wilson, som blir utan nummer. Timothy Fosu-Mensah får nummer 24 och Sam Johnstone byter från 50 till 32.

Totalt är det 32 spelare, 29 utespelare och 3 målvakter, som får tröjnummer. Guillermo Varela och Tyler Blackett fick, liksom Wilson, inte följa med till Kina och de blir också utan nummer för den kommande säsongen.

Bland egna produkter som hade tröjnummer förra säsongen blir Dean Henderson, Donald Love, Joel Pereira, Regan Poole, Sean Goss, James Weir, Joe Riley och Ro-Shaun Williams utan tröjnummer.

Därmed kan vi konstatera att Marcus Rashford, Timothy Fosu-Mensah, Axel Tuanzebe och Cameron Borthwick-Jackson nu officiellt tillhör a-lagstruppen.