MUTV till Sverige

Äntligen! är Manchester Uniteds tevekanal MUTV tillbaka i Sverige. Det är Viasat som lanserar kanalen på sina plattformer.

Sändningarna inleds redan den här veckan med utvalt innehåll på Viaplay, tillgängligt för kunder som har Viaplay Sport eller Total. Från och med den 24 oktober kommer hela kanalen också att vara tillgänglig som en tillvalskanal i Viasats utbud.

Det är minst sagt ett glödhett intresse kring Manchester United och nu ökar vi trycket ytterligare med att erbjuda MUTV och deras suveräna bevakning av klubben för vår fotbollsintresserade publik,” säger Per Nunstedt, sportchef på Viasat.

Läs mer på Viasatsport.se.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2020 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS