Spelarbetyg: Zorya Luhansk – Manchester United

Det blev en match som var allt annat än rafflande på Chornomorets Stadium. Hemmalaget var hårt tillbakapressat samtidigt som United upplevde som försiktiga framåt.

Matchens stjärna, Mkhitaryan lyckades föra gästerna till ledning i den 48:e minuten och Zlatan stängde matchen mot slutet av den andra halvleken.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

Romero 7

En relativt lugn dag då United hade bollen majoriteten av matchen. Blir dock tvungen att göra några ingripanden i matchen och känns då trygg. Han har god kontroll på bollen och tar väl avvägda beslut.

Blind 6

Något osynlig på sin kant men krigar på bra under den först halvleken. Blir allt mer osynlig under den andra men det är föga förvånande i och med Uniteds dominans.

Rojo 6

Det syns att han har börjat spela in sig i laguppställningen. Han känns allt mer trygg i sin position och tar för sig både med boll och utan boll. Han gör en godkänd match.

Bailly 7

Bjuder på flera konststycken i matchen, bland annat en oväntad cykelspark i 37:e och en superb brytning i 62:a. Det märktes att han var taggad på att komma i spel igen, kanske lite väl taggad men klarar sig undan endast ett gult.

Young 6

Ganska osynlig matchen igenom men är sig snabb och mycket bollskicklig när han väl hamnar i centrum. Saknar ibland kvalité i sina passningar.

Pogba 7

Mycket kretsade kring Pogba vad gäller Uniteds spel i denna match. Han är kvick och hotar ständigt Zoryas försvarare med instick och genombrott. Hans fysik kommer väl till pass i motståndarnas kompakta försvarsspel.

Herrera 6

Är delaktig i det mesta som har med Uniteds spel att göra. Han är en bra spelfördelare på mittfältet och håller sig ständigt spelbar. Samlar ihop till ett gult i 82:a efter en del tjuvnyp under matchens gång.

Rooney 6

Spelar okej för dagen. Har svårt med både passningar och mottagningar men pressar ändå motståndarnas försvarare när han får boll. Dock tar han ingen självklar plats i matchen och blir senare utbytt.

Mata 6

Är med i spelet och visar prov på sin spelskicklighet. Han pressar högt och hotar ständigt på offsidelinjen vid längre uppspel. Under matchen gång försvinner han dock från spelet i perioder och blir väldigt osynlig.

Mkhitaryan 9

Tveklöst matchens kung, även innan målet. Både med och utan boll känns han farlig och skapar oro i leden hos motståndarna. Målet är en soloprestation som föranleds av en magnifik löpning och ett kliniskt avslut.

Ibrahomovic 6

Han tar plats, som alltid, men är inte eldig. Han får till ett par distinkta skott på mål som får hemmapubliken att dra efter andan men målet rullar in först i 88:e minuten. Vid flera tillfällen i matchen saknar jag honom i straffområdet då han istället fallit längre ner i banan.

Fellaini 6

Får till 20 stabila minuter på plan. Han tillför lite spänning i straffområdet med högt och bra huvudspel. Står för ett enkelt och bra spel, mer behövs inte idag.

Lingard 6

Vill mycket men åstadkommer lite. Känns lite yvig i sitt spel men lyckas samla ihop sig i slutet av den andra helvlek. Han leverera då bland annat en fin skarv till Pogba som spelar fram Zlatan till matchens andra mål.