Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Tweets och sånt: Julversionen

God jul kära Unitedsupportrar! (That’s right, bara Unitedsupportrar får en julhälsning.)

Årets julklapp är en video på samtliga Zlatan Ibrahimovics Premier League-mål. Nästa år blir det något annat, för då ryms inte Zlatans Premier League-mål i en video.

En julklapp till vissa Unitedsupportrar var en ickepersonlig julhälsning från en Unitedspelare. En hälsning från Chris Smalling uppskattades inte av alla.

På julen är det viktigt att vara snäll. Har jag hört. När United spelade mot Spurs på Old Trafford var publiken snäll mot Danny Rose, som är en wanker.

David de Gea gratulerade sin flickvän (fästmö? fru? inte sambo i alla fall) med en video på Twitter.

En som definitivt har varit snäll i år är Marcos Rojo. Inte ett enda rött kort. Trots att han heter Rojo.

Mindre snäll har nog Rojos landsman Sergio Romero varit. Åtminstone är det tydligt att ingen i United vill ta honom i handen.

Veckans snackis bjöd Thiago på då han passade till jultomten.

Det var nästan lika bra som när den där random spelaren i det där random laget passade till en steward.

Sir Alex Ferguson förbjöd – med all rätt – gråa tröjor. Misstänker att han skulle förbjuda neongula också och tomtereklam.

På tal om Fergie så uppmärksammades den här kolumnen på en video om Fergie.

För en tid sedan var det sommar. Då vann Portugal EM. Cristiano Ronaldo avgjorde alla matcher. Framför allt finalen. Efteråt höll han ett segertal.

Nani var lagkamrat med Ronaldo i EM. Och i Manchester United. Då passade de på att umgås med Angel Gomes. Idag är Gomes äldre men inte längre. Gomes är också bättre på fotboll. Förmodligen skulle han vara bäst i United om han bara fick chansen i a-laget.

Phil Jones har sensationellt spelat en massa matcher i rad utan att bli skadad. Hans exceptionella teknik är däremot ingen överraskning. I kategorin passningar med bakhuvudet utan att titta är han överlägsen.

Och i Sydafrika gjorde en målvakt årets mål i fotbollsvärlden.

Mot West Ham gjorde Bastian Schweinsteiger bejublad comeback. Sedan insåg folk att Schweinsteiger kombinerade kortärmat med handskar. Inte okej, inte okej.

https://twitter.com/thedoveman1982/status/804247159633833985

Sheffield United – som är den fjärde äldsta klubben i Sheffield (de är dock före Wednesday i bokstavsordning, vilket är viktigare) men har den äldsta arenan – twittrade intressant. Att de sedan raderade sin tweet hade de inget för.

Så några på svenska (ja, den förra var också på svenska men det räknas inte):

https://twitter.com/kimandresen474/status/810193921561296896

Vi avslutar med Patrice Evra och Paul Pogba.


 
P.S. Glöm inte att mata scouserarna.

Res med oss till Manchester!