Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 16/17 – vecka 3

I veckans lånekoll har vi bland annat en målskytt i Andreas Pereira och en fortsatt stabil Dean Henderson.

Adnan Januzaj, Sunderland – Spelade hela matchen när Sunderland återigen förlorade på Turf Morr mot Burnley. 2-0 stannade siffrorna vid den här gången men Sunderland var aldrig nära i detta omspel. Januzaj spelade sedan 66 minuter innan han blev utbytt när Sunderland var chanslösa borta mot West Bromwich. Först gjorde Darren Fletcher ett drömmål innan Chris Brunt inte ville vara sämre och dunkade upp 2-0 i nättaket med säsongens hårdaste skott.

För Sunderland ser det mörkt ut i en slätstruken insats av Januzaj. Att Sebastian Larsson spelar 90 minuter som någon slags offensiv spets säger mycket om lagets problem.

Guillermo Varela, Eintracht Frankfurt – Var inte med i truppen när Frankfurt var chanslösa mot topplaget RB Leipzig.

Cameron Borthwick-Jackson, Wolverhampton – Var inte med i truppen när Wolves förlorade borta mot Norwich med 3-1.

Andreas Pereira, Granada – Spelade hela matchen när Granada förlorade borta mot Espanyol med 3-1. Espanyol tog ledningen genom Reyes innan Pereira kvitterade på en vackert slagen frispark under muren men det räckte inte för Granada som nu har åtta poäng upp till säker mark och en match mer spelad.

https://twitter.com/UtdHQ/status/822783498889072640

Dean Henderson, Grimsby – Höll nollan när Grimsby vann med 2-0 mot Notts County. Henderson hade en relativt lugn afton men fick verkligen vara på tå när han gjorde en kvalificerad räddning på stopptid.

Sam Johnstone, Aston Villa – Mötte sin gamla klubb Preston i en match som slutade 2-2, Johnstone stod förstås i mål hela matchen. Villa hade ledningen med 2-0 och kommer gräma sig att man inte tog alla tre poäng.

Joe Riley, Sheffield United – Fick sitta på bänken matchen igenom när Sheffield United bara fick 2-2 hemma mot Gillingham. En klar missräkning för serieledarna.

Res med oss till Manchester!