Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 16/17 – vecka 5

En blek vecka för våra utlånade. Adnan Januzaj den mest framstående i en annars, som nämnt, blek vecka.

Adnan Januzaj, Sunderland – Satt på bänken matchen igenom när Moyes satsade på en defensiv uppställning i hemmamötet med Tottenham. Det verkar som att Moyes fick matchen dit han ville då det hela slutade 0-0. Sunderland gjorde endast ett byte i matchen.

Januzaj spelade sedan 78 minuter och stod för två assist när Sunderland överraskande gjorde 4-0 borta på Crystal Palace. Första var en enkel sidledspassning till Defoe som gjorde resten men andra var ett fint instick, återigen till Defoe, som förvisso hade mycket att göra själv, men ändock en fin passning.

Guillermo Varela, Eintracht Frankfurt – Är ännu inte tillbaka helt från sin skada och var inte involverad när Frankfurt vann mot Darmstadt med 2-0.

Cameron Borthwick-Jackson, Wolverhampton – Var inte med i truppen när Wolves återigen vann, den här gången borta mot Barnsley med 3-1.

Andreas Pereira, Granada – Spelar idag (måndag) mot Las Palmas hemma.

Sam Johnstone, Aston Villa – Vaktade målet matchen igenom när Villa föll borta mot Brentford med 3-0. Villa åkte sedan på ännu en förlust, borta mot Nottingham Forest när hemmalaget avgjorde med en man mer på stopptid. 2-1 slutade matchen.

Joe Riley, Sheffield United – Fick inte debutera nu heller, trots att Sheffield United vann stort hemma mot AFC Wimbledon. 4-0 slutade matchen.