Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Pogba och fyra andra ute på lördag; Zlatan antyder att han att stannar ett år till

Landslagsspelet är nu avslutat och det är fullt fokus på lördagens match mellan Manchester United och West Bromwich Albion på Old Trafford.

Mourinho: Fem spelare ute på lördag

Uniteds manager José Mourinho bekräftar att United får klara sig utan fem spelare i matchen mot West Brom, även om han lämnar en liten öppning för Paul Pogba. De båda mittbackarna Phil Jones och Chris Smalling gick sönder på landslagsuppdrag och är definitivt ute medan Ander Herrera och Zlatan Ibrahimovic är avstängda.

So vi förlorar fyra [spelare] och jag tror att Paul Pogba också är ute. Så vi förlorar fem,” säger Mourinho.

Varken Wayne Rooney eller Marouane Fellaini omnämns, vilket får ses som en indikation på att de båda är tillgängliga. Enligt Manchester Evening News ska Fellaini ha en chans att vara tillgänglig på lördag.

Schweinsteiger klar för Chicago

Bastian Schweinsteigers övergång till Chicago Fire är nu helt avklarad.

Cristiano Ronaldo International Airport

Cristiano Ronaldo är nu flygplats på Madeira. Tidigare idag bytte Madeiras flygplats namn till Cristiano Ronaldo International Airport. Ronaldo var på plats och avtäckte även en skulptur som på … ja, jag förmodar att det är Ronaldo själv.

Bruce vill behålla Johnstone

Aston Villas manager Steve Bruce vill behålla Manchester Uniteds målvakt Sam Johnstone, som är i Birminghamklubben på lån.

Jag ska träffa Mr Mourinho,” säger Bruce enligt Sky Sports.

Alla är överens om att Sam behövde ge sig iväg och spela fotboll. Skillnaden på honom nu och för tre månader sedan är uppenbar för alla att se.

Bruce är tydlig med vad han vill.

Om det finns en möjlighet att vi kan få honom att spela mer nästa säsong skulle jag älska att göra det. Jag kommer att ha en konversation med Mr Mourinho när tiden är den rätta. Men jag hoppas att vi kan förlänga det.

Zlatan: Jag lämnar inget jobb oavslutat

Zlatan Ibrahimovic har pratat igen. Vitt och brett citerat indikerar svensken att han kommer att stanna i Manchester United över nästa säsong.

Jag njuter. Jag är en person som när jag gör något så gör jag det 200 procent i mitt huvud och jag gör det jag är bra på. Jag kliver in, jag går för att döda och jag lämnar. Och när jag lämnar är det inga klagomål, det är vad jag gör. Jag lämnar aldrig ett jobb oavslutat.

Jag går alltid in, gör mitt jobb och på det sättet är det fair play, en schysst deal, det är vad jag gör.

Jag har en option för ett år till. Jag vill göra det fantastiskt så länge jag är här, så låt oss se. Det finns massor av tid. Jag njuter av att vara i en fantastisk klubb, utan tvekan en av de största klubbarna i världen med en fantastisk tränare. Jag kände honom förut, han är en vinnare, han är den perfekta tränaren för den här klubben.

Att vara en Manchester United-spelare, jag vet inte hur många som får den möjligheten men jag är en Manchester United-spelare. Folk ville ha mig här, jag valde klubben, jag valde den bästa engelska klubben. Det är så det funkar.