Sociala medier: United är Europa League-mästare

Det har knappast undgått någon att Manchester United besegrade Ajax med 2-0 i gårdagens Europa League-final. Det har knappast undgått någon att det pumpats ut tweets och Instagram-uppdateringar från alla möjliga håll heller. Vi tänkte ge er ett axplock av höjdpunkterna på de sociala medierna här.

View this post on Instagram

Nr 33

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

View this post on Instagram

Dab + billy dance = 🏆😁🔥

A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba) on

View this post on Instagram

😀🏆

A post shared by Wayne Rooney (@waynerooney) on

 


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2020 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS