Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 17/18 – vecka 33

I veckans lånekoll handlar det om bra målvakter medan utespelarna börjar få det lite tyngre.

Dean Henderson, Shrewsbury

Släppte förbi sig sina två första bollar i ligaspelet, men vad gjorde det? Shrewsbury tog sin tredje raka seger och vann med 3-2. Bortalagets båda mål kom på straffar. Hyllningarna från fans på sociala medier är inte nådiga, de är minst sagt nöjda med Henderson som är en jättebra målvakt och tycks växa mer och mer hela tiden.

Regan Poole, Northampton

Var bänkad matchen igenom när Northampton förlorade klart borta mot Charlton med 4-1.

Sam Johnstone, Aston Villa

Stod förstås i mål när Villa besökte Reading. Det blev förlust med 2-1 för Villa och Steve Bruce ligger risigt till. Sam Johnstone kan i alla fall inte lastas för förlusten och han var en av lagets bästa spelare igen, men det kanske säger mer om ett lag som inte fungerar just nu.

Stod förstås i målet när Villa sedan besegrade Norwich med 4-2. Johnstone hade trots det en ganska lugn match, men kan inte lastas för något av målen. I övrigt gjorde han en bra match och gav et säkert intryck.

Devonte Redmond, Scunthorpe

Fick inte spela något nu heller, när Oxford besegrades med 1-0. Redmond satt dock på bänken igen men har ännu inte fått debutera.

Cameron Borthwick-Jackson, Leeds

Fick, till många Leedssupportrars förvåning, sitta på bänken i matchen mot Fulham. Matchen slutade i alla fall 0-0 och CBJ fick sitta på bänken matchen igenom medan Vurnon Anita startade som vänsterback. Anita är en mångsidig spelare som kan spela över hela mittfältet och på båda kanterna och har mycket rutin från högre serier och landslag. CBJ fick sedan nöta bänk även mot Sunderland där Leeds vann med 2-0. En aning märkligt då han varit tongivande i sina två matcher men å andra sidan har Leeds hållit nollan.

Timothy Fosu-Mensah, Crystal Palace

Spelade hela matchen, åter till höger i en trebackslinje, när Liverpool på Anfield väntade. TFM gjorde en bra match, men Crystal Palace var rejält tillbakatryckta men Liverpool fick nöja sig med ett mål. Rimligtvis har TFM satt sig i en bra position för mycket speltid framöver och Palace-fansen är väldigt nöjda med hans spel hittills. Detta är ovärderlig rutin för TFM som verkligen behöver speltid för att ta det sista klivet.

Res med oss till Manchester!