Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Supporterklubben

Premiär för Muss-podden

Idag säger vi hej till Muss-podden. Det är den tidigare podcasten We Are United (WAU) som byter namn och blir en del av Muss-redaktionen.

Efter att ha samarbetat i drygt ett år tyckte både Muss och gänget bakom WAU att det var dags för nästa steg. WAU blir därför en del av Muss-redaktionen och byter namn till Muss-podden.

“Att WAU blir Muss-podden hjälper oss i supporterklubben att nå ut till fler United-fans i Sverige, vi hoppas att fler får upp ögonen för oss och att vår redan fantastiska gemenskap blir ännu bättre i och med detta,” säger Björn Appelgren, marknadsansvarig i Muss.

Alla som tidigare var med och gjorde WAU kommer att fortsätta arbetet med Muss-podden. Nu, som då, leds arbetet av Andreas Augustsson.

“Det känns väldigt spännande att bli en del av Muss. Vi tar ett stort steg mot att kunna utmana de stora sportpoddarna i Sverige. Samtidigt är det lite ledsamt att gå ifrån We Are United, som vi har byggt upp från grunden sedan 2014. Vi har gått från 10 trogna lyssnare till ca 500, som lyssnar på varje avsnitt. Som Muss-podden tror vi att vi kan nå ut till ännu fler,” säger Andreas Augustsson.

Hur kom WAU till och varför?

“Vi var ett gäng från olika delar av landet, som hängde i en svensk United-grupp på Facebook. Vi träffades där och kände inte varandra i verkligheten. En dag föddes tanken om en podd och när vi pratade om det på Skype visade det sig att vi klickade väldigt bra. Våra första avsnitt publicerades på Youtube så där kan man fortfarande hitta rester av WAU podcast,” säger Andreas,

Vilka är gänget bakom Muss-podden (tidigare WAU)?

“Vi är sex st som gör podden och vi turas om att vara med när tiden passar. Det är jag från Ulricehamn, Ramo Holmbom från Skellefteå, Ludwig ‘Ludde’ Gustafssom-Ros från Lund, Haubir ‘Habbe’ Mariwani från Uppsala och Chadie Hotait samt Alexander ‘Alex’ Olsen från Malmö.”

Avslutningsvis vill vi såklart att du som läser detta är med och utformar Muss-podden. Vad vill du att vi ska prata om? Vi är tacksamma för alla synpunkter och tips på innehåll. Muss-podden nås på podden@muss.se.

Muss-podden finns på Itunes, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.

Andra svenska United-poddar som vi i Muss rekommenderar:

  • Stretford Empire
Res med oss till Manchester!