Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Tweets och sånt: Sex, drugs and Andy Cole

Ni kan det klassiska talesättet: Sex, drugs and Andy Cole. Det ligger väldigt rätt på tungan och det gör sig också fantastiskt bra på en flagga.

(Okej, det gör sig inte, rent estetiskt, så värst bra på en flagga.)

När United spelade mot Real Madrid i Uefa Super Cup fick Marouane Fellaini bollen i huvudet. Det resulterade i en klassisk ansiktsbild. Att Fellaini använder kinden och inte pannan när han ska nicka förklarar månne varför han inte gör ett par nickmål per match.

Bilden på Fellaini blev tämligen omgående en väggmålning i Melbourne. Fellaini har alltid varit stor i Melbourne.

(Om det nu inte är fejk förstås.)

Annonsera spelare X! Annonsera spelare Y! Ropen på Twitter hördes hela sommaren. Sedan började Premier League och målen trillade in i alldeles för snabb takt, då klubbarna hade fokuserat på att göra virala nyförvärvsvideos snarare än att träna försvarsspel.

Så var det någon som andades. Vilket automatiskt medförde att en Chelseaspelare lånades ut.

Att parkera bussen är en effektiv taktik mot Manchester city. En annan fungerande taktik är att locka in dem i en tunnel.

Eric Bailly gjorde mål mot Swansea och fick skaka tass med Jesse Lingard. Det fick Anthony Martial också, för Jesse skulle aldrig lämna någon hängandes.

På tal om Eric Bailly – en kan ju aldrig tala för mycket om Eric Bailly – så skulle den här kolumnen inte vara komplett utan en video på Bailly och Zlatan.

Den senaste tiden har varit jobbig för Wayne Rooney. Självförvållat förstås. När han inte var ledig gick det bättre…

Ben Pearson brukade spela för Manchester Uniteds juniorer och reserver. Där lärde han sig att det inte finns någon tackling som är allvarlig nog för att resultera i en varning. Nu spelar han för Preston. Han har inte anpassat spelstilen efter regelverket i seniorfotbollen.

Antonio Conte försökte värva Alex Oxlade-Chamberlain.

Det går inte så värst bra för Arsenal just nu, varken på eller utanför planen. Men vi ska inte sparka på de som redan ligger … sånt har vi ju polisen i Dorset till.

Domaren i FA-cupmatchen mellan Horsham och Ashford United tyckte att det mesta var frid och fröjd.

Ruud van Nistelrooy håller med sig själv.

Retromata poserar.

Och jag är ju rätt säker på att Mata äter kattungar till frukost.

Avslutningsvis ännu en titt på Eric Baillys mål mot Swansea. För en kan inte se det målet för många gånger.

Res med oss till Manchester!