Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 17/18 – vecka 2

En händelserik lånevecka där spelarna fortsätter att prestera och vi har även fått se spelare bli återkallade och spelare lånas ut.

Dean Henderson, Shrewsbury

Spelade hela matchen när Shrewsbury avancerde vidare i EFL efter straffseger över Blackpool. Matchen slutade 0-0 efter 90 minuter och gick således till straffar. Shrewsbury gjorde 1-0 innan Henderson gav laget en stor fördel och räddade Blackpools första straff. Shrewsbury satte sedan alla sina medan Blackpool prickade ribban med ena och Shrewsbury vann med 4-2.

Henderson spelade förstås hela matchen när man förlorade borta mot Blackburn med 3-1. Henderson hade inte sin bästa dag men kunde inte göra något åt målen.

Regan Poole, Northampton

Spelade hela matchen som mittback när Northampton tog en viktig seger när man besegrade Bradford City med 2-1 på bortaplan. Poole stod för en bra insats och det var först på stopptid som hemmalaget kunde få håll på dem.

Sam Johnstone, Aston Villa

Hade en relativt lugn dag på jobbet när Aston Villa bortaslog Nottingham Forest med 1-0. Johnstone behövde vara alert och ingripa med en fin räddning på slutet men i det stora hela var det en säker seger för Birminghamlaget.

Timothy Fosu-Mensah, Crystal Palace

Spelade hela FA-cupmatchen mot Brighton. TFM spelade som högerback och var med och släppte in två mål i 2-1 förlusten.

TFM spelade sedan hela matchen, även då som högerback, när man besegrade Burnley med 1-0 på hemmaplan. Han stod för en väldigt bra insats och fick lovord från både fans och tränare efter matchen. Crystal Palace å sin sida är endast två poäng från niondeplatsen just nu.

Matty Willock, FC Utrecht

Spelade hela matchen för Utrecht b-lag som förlorade hemma mot FC Dordrecht med 2-0.

Andreas Pereira, Valencia

Spelade 90 minuter i Copa Del Ray när Valencia avancerade vidare efter 4-0 (5-1 sammanlagt) mot Las Palmas. Pereira inledde som vänsterytter men spelade högerytter också och assisterade fint till lagets 2-0 mål.

Pereira var sedan avstängd när Valencia vann borta mot Deportivo La Coruna med 2-1.

James Wilson, Sheffield United

Inledde på bänken i sin första match för klubben som dessutom var derbyt mot Sheffield Wednesday på hemmaplan. Men efter 66 minuter, vid ställningen 0-0, fick Wilson komma in. Då hade gästerna precis fått en utvisning men Wilson kunde inte hitta ett segermål och matchen slutade 0-0.

Demetri Mitchell, Hearts

Ligan drar igång nästa vecka och det ska bli intressant att se hur det hela utvecklar sig. Mitchell har genomgående varit Reservlagets bästa spelare de två senaste säsongerna och för att ta nästa steg bör han prestera bra ute på lån. Det här är en fantastisk möjlighet för honom.

Res med oss till Manchester!