Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: Bournemouth – Manchester United 0-2

United tog en relativt stabil seger borta mot Bournemouth. Målen från Chris Smalling och Romelu Lukaku. Viktig speltid för de spelare som behövde visa upp sig inför lördagens semifinal.

Embed from Getty Images

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea: 6

Sattes ej på några överdrivna prövningar. Som vanligt en bra grundnivå i allt han gör.

Matteo Darmian: 5

Han lever! Inte saknats dock med denna insatsen i minnet. Säljs i sommar!

Chris Smalling: 6

Ännu en gång bättre i offensiven än defensiven.

Phil Jones: 7

För att varit borta från spel i två månader var detta en betryggande återkomst. Tvingades till ett par sista minuten-glidtacklingar som räddade laget från att släppa till farligheter.

Luke Shaw: 6

En efterlängtad start för Luke där inte mycket finns att rapportera kring. Hade tur att inte domaren var hårdare i sin bedömning kring tveksam tackling på Callum Wilson i straffområdet.

Embed from Getty Images

Paul Pogba: 7

Utbytt ´80. Presterade betydligt bättre i andra halvleken än första, ihop med hela laget. Fin assist till Lukaku och en trolig start på lördag?

Ander Herrera: 7

Utbytt ’72. Spelade in sig i elvan till Spurs på lördagkväll! Riktigt bra insats i tremannamittfältet och låg bakom anfallet som Smalling avslutade fint efter Lingards löpning och assist.

Marouane Fellaini: 6

Någorlunda stabil insats, trots en del bollförluster så jobbade han ofta tillbaka och vann en hel del dueller. Kommer inte saknas om den ryktade flytten blir av i sommar.

Jesse Lingard: 7

Utbytt ’62. Fin insats! Assisterade Smalling till 1-0 och gjorde flera nyttiga löpningar som orsakade problem för Bournemouths backlinje. Byttes av då han skall starta på lördag?

Marcus Rashford: 6

Syntes att han verkligen ville visa varför han skall starta på lördag men tveksamt om han lyckades.

Anthony Martial: 6

Finns han med i Mourinhos framtidsplaner? Stärkte kanske inte sina aktier denna afton men som vanligt bjöd han på ett par aktioner där Simon Francis med flera hade det svettigt. Hoppas verkligen att han blir kvar.

Embed from Getty Images

Romelu Lukaku: 7

Inbytt ’62. Med ett precist och snyggt avslut gjorde han sitt 27:e mål för säsongen.

Nemanja Matic: 6

Inbytt ’72. Kom in och gjorde precis det han skulle: stänga matchen.

Daley Blind: N/A

Inbytt ’80 För lite speltid för betygsättning.