Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: West Ham – Manchester United

Embed from Getty Images

United säkrade andraplatsen i ligan efter mållösa matchen mot West Ham igårkväll. Få spelare stack ut ur mängden med sina prestationer men känslan är att Mourinho har koll på sin kommande startelva till Chelsea ändå.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea: 6

Hade väldigt lite att göra denna torsdagskväll i London. Den hållna nollan erhöll honom ”The Golden Glove” efter den artonde nollan för säsongen.

Antonio Valencia: 6

Utbytt ’90. Gjorde inte bort sig på något sätt, men samtidigt märks allt jämnt behovet av ett nytillskott på högerbacken. Defensivt vet vi alla att Antonio har en del brister, alltid haft, och framåt börjar man bli evinnerligt trött på att se hans misslyckade inlägg gång på gång. Truppspelare nästa säsong? Tveksamt om Mourinho ser det så.

Victor Lindelöf: 6

Stabil insats. Som så ofta denna säsongen visar han sällan upp något äventyrligt eller vågat i sitt spel utan allt som oftast säkra passningar till närmaste medspelare.

Chris Smalling: 6

Hade ett par tuffa möten med Marko Arnautovic där han inte gick ut som vinnande parten i duellen. Missade en bra chans att måla vid hörna.

Phil Jones: 7

Gör en bra insats, inget direkt att klaga på. Kan han hålla sig fri från skada (tveksamt) så finns möjlig startplats i VM framför honom!

Luke Shaw: 7

Positiv kväll för Luke som sånär fick göra karriärens första mål i Premier League om inte för stolpträffen. Var säkert alldeles för offensiv i Mourinhos ögon?

Paul Pogba: 5

Försökte en hel del men lyckades sällan, förlorade också bollinnehav ofta och frustrerade.

Ander Herrera: 6

Involverad en del i spelet men sällan produktivt och offensivt. Stabil insats i övrigt, påverkas ihop med övriga mittfältsspelare av defensiva spelsystemet.

Scott McTominay: 6

Vågade ta för sig i framförallt första halvleken, syntes mindre i andra.

Jesse Lingard: 7

Utbytt ’74. Stod ut för kvällen för sin kreativitet och avslut på mål. Lär vara given i FA-cupfinalen och kanske också VM-laget?

Alexis Sanchez: 6

Utbytt ’90. Inblandad och försökte skapa farligheter men hamnade också ofta djupt ner i positionerna vilket sällan genererar något framåt.

Embed from Getty Images

Marcus Rashford: N/A

Inbytt ’74. För kort speltid för betygssättning.

Ashley Young: N/A

Inbytt ’90. För kort speltid för betygssättning.

Eric Bailly: N/A

Inbytt ’90. För kort speltid för betygssättning.