Muss-podden: #157 ”Luke who’s back” (efter Leicester)

Podden är tillbaka efter vinsten mot Leicester och vi pratar om Pogba, Mourinho mot Ed Woodward och vi tar upp lyssnarfrågor… vi glömde prata inför matchen på söndag… vi gör som vanligt och skyller på Habbe!

Muss-podden finns på Itunes, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS