Muss-podden: #159 ”Inte OM utan NÄR” (efter Spurs)

Frågan är inte OM utan NÄR Mourinho får sparken, detta diskuterar vi bland annat om i veckans avsnitt, det blir lite kring matchen mot Tottenham och inför Burnley, men det mesta snacket kretsar som vanligt om Mou, självklart tar upp lyssnarfrågor också.

Muss-podden finns på Itunes, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS