Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Presskonferens; Diogo Dalot debuterar; Rojo tillbaka; Jones skadad

Fredagar brukar oftast innebära en presskonferens signerad José Mourinho. Idag snackade han bland annat om att Phil Jones missar matchen på söndag på grund av en skada. Däremot är Marcus Rojo tillbaka i träning men kommer inte vara med mot Burnely då matchen kommer alldeles för tidigt.

Diogo Dalot och Sergio Romero tillbaka

José Mourinho bekräftade idag att Diogo Dalot och Sergio Romero är tillbaka från respektive skada och kommer att vara med i Uniteds U23-match ikväll mot Stoke.

”Dalot och Romero kommer vara med U23-laget ikväll på Old Trafford. Det blir deras första match efter knäskadorna. Sedan kommer det landslagsuppehåll och då kommer de få ännu mer träning, så det är goda nyheter för dem”, sade Mourinho.

Rojo tillbaka och Jones skadad igen

Mittbacken Marcus Rojo är tillbaka från en skada som har hållit honom borta från spel sedan säsongen drog igång. Det bekräftade José Mourinho under dagens presskonferens. Han sade också att Phil Jones har dragit på sig ännu en skada och kommer inte till spel på söndag. Det är fortfarande oklart hur länge mittbacken blir borta.

Mourinho hyllar Luke Shaw

Vänsterbacken har haft en flygande start på säsongen trots förlusterna. Så sent som igår kom beskedet att Shaw är inkallad till att representera det engelska landslaget. Nu hyllas han av Mourinho.

”Vi är väldigt glada med honom (Shaw). Han har visat en vilja och stabilitet. Han har spelat tre matcher hittills och varit bra i alla dem, trots att laget har förlorat två matcher så visade han ändå passion och en enorm vilja. Vi är glada med honom”.

Ed Woodward håller ett extra öga på José Mourinho

The Times skriver att Woodward har börjat närvara mer vid Manchester Uniteds träningar och håller extra koll på José. Detta med anledning av de dåliga resultaten i säsongsinledningen. Samtidigt skriva man att Ed Woodward har vid flera tillfällen påpekat att relationen med Mourinho är fortsatt god och att förtroendet fortfarande finns där.

Alexis Sanchez inte med i landslaget

Chiles trupp till kommande landslagsmatcher blev officiellt igår. Det som var anmärkningsvärt var att storstjärnan och Unitedspelaren Alexis Sanchez saknades.

Nu kommer det en förklaring

SportWitness skriver att förbundskaptenen Reinaldo Rueda sade att det inte handlar om en skada utan att Alexis vill fokusera på att få mer träning och vara i bättre form. Samtidigt sa han att det var ett önskemål från hans klubb, det vill säga Manchester United.

Angel Gomes uttagen till landslaget

Stortalangen Angel Gomes som debuterade för Uniteds A-lag förra säsongen, och som fyller år idag, har blivit inkallad till att representera det engelska U19-landslaget. Det är en present som heter duga.

 

Res med oss till Manchester!