Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Valencia kan lämna i januari; Lingard firar 26

Embed from Getty Images

Vi har inte det matigaste av nyhetssvep att erbjuda denna nyhetsfattiga lördag. Men vi kan åtminstone rapportera om att Uniteds lagkapten, Antonio Valencia, allt mer ser ut att tröttna på sin nuvarande situation i klubben.

I övrigt firar vi ett födelsedagsbarn – som ju faktiskt inte är ett barn längre, på pappret åtminstone!

Valencia lämnar i januari?

Uniteds lagkapten, Antonio Valencia, ska ha blivit “desillusionerad med livet på Old Trafford under José Mourinho”, menar The Times. Ecuadorianen har inte startat en ligamatch på nästan tre månader och ser nu ut att stå bakom både Ashley Young och sommarförvärvet Diogo Dalot på högerbackspositionen.

Tidningen går såpass långt att man till och med menar att 33-åringen kan komma att lämna klubben redan i januari. Jag har personligen svårt att se Valenica, som kom varit i United sedan 2009, flytta redan om en månad. Det rimliga vore nog att klubbkaptenen rör på sig till sommaren, vilket jag inte alls ser som en omöjlighet. Det vore nog bäst för alla parter, om vi ska vara ärliga.

Grattis, Jesse!

Vår alldeles egna Jesse Lingard fyller idag 26 år – stort grattis!