Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Valencias helomvändning; Dempsey tillbaka i United

I dagens nyhetssvep får ni läsa om Ole Gunnar Solskjaers senaste tillskott i tränarstaben, Antonio Valencias helomvändning samt om en tidigare United-spelare som hedrats med en OBE.

Vi får även en inblick i hur stämningen är i truppen inför Bournemouth på söndag – och inte är det till någon besvikelse! Vår inför-rapport till matchen finns att ta del av här.

Dempsey tillbaka i United

Ole Gunnar Solskjaer har ytterligare fyllt på sin tränarstab. Nu är det hans tidigare assisterande tränare och tillika ex-Unitedspelaren Mark Dempsey som slutit upp med laget på Carrington. Dempsey spelade två gånger för United på 80-talet och har sedermera även coachat i klubbens ungdomslag.

Den nu 54 år gamla engelsmannen har tidigare även varit huvudtränare för de norska klubbarna Start och Kongsvinger, samt Djurgården under hösten 2016. Dempsey assisterade Solskjaer både i Molde och Cardiff.

Hela artikeln, från Manchester Evening News, finns att tillgå här.

Valencia stannar – efter Solskjaers hyllning

Antonio Valencia har endast startat fyra ligamatcher den här säsongen under José Mourinho, vilket ska ha fått honom att överväga framtiden i klubben, menar The Times.

Men sedan Ole Gunnar Solskjaer öppet fastslagit att ecuadorianen är “en av världens bästa offensiva ytterbackar” ska han nu ha ändrat tankegångarna, skriver tidningen.

Uniteds ställföreträdande manager bekräftade samtidigt att Valencia fortsatt är klubbens kapten de gånger han spelar – vilket ska bli mer kontinuerligt än det varit hittills under säsongen.

Harry Gregg hedras

Den tidigare United- och Nordirland-målvakten Harry Gregg har fått en OBE (Order of the British Empire), vilket hedrar en individ som haft en stor lokal roll i exempelvis företagande, välgörenhet eller den offentliga sektorn.

Grattis, Harry!

Bra stämning inför Bournemouth

Efter ett tränarbyte och två raka vinster har stämningen skiftat totalt i United-lägret. Bilderna från gårdagens träning vittnar inte om något annat!

https://www.instagram.com/p/Br7_Hr0BAi-/