Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Silly season; Sanchez tillbaka i träning; Ny träningskompis i truppen

Embed from Getty Images

I dagens kompakta nyhetssvep går vi igenom vilka klubbar som kan tänkas vara sugna på en belgisk mittfältare, rådande skadeläge i truppen och comebacks.

Fellaini påväg bort?

Fellaini har sedan OGS entré på tränarbänken haft knapert med speltid. Det har inte blivit mer än två inhopp för belgaren och nu tar ryktena om att belgaren skulle vara till försäljning fart på riktigt. Det sägs att det framförallt är klubbar som Milan, Porto eller den kinesiska klubben Guangzhou Evergrande som är intresserade. Prislappen skulle ligga på £15m.

Embed from Getty Images

Marouane Fellaini kom till Manchester United från Everton 2013. Han blev den dåvarande tränare David Moyes första värvning efter att ha spelat fem säsongen och totalt 141 ligamatcher i Liverpoollaget.

Under sin tid i Manchester United har Fellaini stundtals varit ifrågasatt, till och med mycket ifrågasatt av supportrarna men han har alltid verkat ha gott stöd av sina managers. Så sent som i somras skrev han så på ett nytt kontrakt för klubben som var menat att sträcka sig över två år. Vi får väl se hur det blir med det nu. Spelplanen verkar ha förändrats för belgaren.

Rapport från morgonträning

Under onsdagens morgonträning kunde man konstatera att det var en del spelare som saknades. Chris Smalling, som fortfarande dras med fotskada, deltog inte och inte heller Paul Pogba. Även Nemanja Matic var borta från träning. Anledningen till Matic frånvaro beror på att han och hans fru Aleksandra nyligen fick en dotter, Anika. En som däremot var tillbaka i träning idag var Alexis Sanchez.

Embed from Getty Images

På dagens morgonträning kunde det också konstateras att Giuseppe Rossis inte lika välkända ansikte fortsätter att vara en del av gruppen. Rossi, som tidigare tillhörde Genoa men som varit klubblös sedan sommaren, har erbjudits träning tillsammans med Manchester United. Anledningen sägs inte vara med komplicerad än att Rossi är god vän med OGS sedan deras gemensamma tid i klubben 2004 – 2007.

Embed from Getty Images