Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Let the streak continue!

Är det inte helt sjukt egentligen, att vi nu sitter här i slutet av januari inför Burnley hemma och topp fyra faktiskt inte längre är helt orealistiskt? Ikväll kan vi ta nionde raka, och jag kan fan inte fatta det. Vill minnas att jag inför säsongen tippade att vi skulle sluta på en femteplats i ligan, men då hade man ju ingen aning om att man i typ november skulle känna att till och med det var kört. Så som jag såg på den här säsongen i somras, efter att trots allt ha knipit en andraplats i våras, skulle det bli ett tight race om topp fyra-placeringarna, som vi skulle förlora för att vi, let’s face it, fortfarande var skit. Man trodde knappast att man redan under hösten totalt skulle ha gett upp på den här säsongen (eller livet..) och man trodde absolut inte i höstas efter att man faktiskt hade gett upp att detta skulle hända. Att Ole Gunnar Solskjær skulle komma som solsken efter regn och bara fixa allt? (Jag vet att allt inte är fixat men låt mig drömma plz.) Och nu sitter vi här. Det är ju helt otroligt.

Man är ju fortfarande halvt småsprallig efter segern mot Arsenal senast och jag har faktiskt haft lite svårt att ladda om inför kvällen. Angenäma problem givetvis, men är rädd att detta litegrann är det allmänna moodet hos folk just idag. Hoppas inte spelarna känner samma, för om det någonsin funnits risk för underskattning den här säsongen så är det väl nu.. Sätter dock min tilltro till att Ole och hans team inte låter någon gå runt med hybris utan håller alla på jorden, då ska det nog gå vägen..


Fellaini och Rojo är fortfarande skadelistade, men enligt uppgift ska Smalling vara tillbaka. Kanske inte tillbaka som i att starta, men åtminstone tillbaka i truppen efter sin fotskada som han dragits med i flera veckors tid. Gissar och hoppas på att vi startar med Lindelöf och Jones som mittbackspar, Young till höger och Shaw till vänster. (De Gea i mål givetvis.) Och nu för tiden (fortfarande inte vant mig vid att vi nu har ett anfallsspel värt att prata om) är det ju lite mer intressant att titta på de alternativ vi har framåt. Med kommande matcher i åtanke kanske en och annan spelare kan komma att vilas idag eller framöver, och jag tänker att det möjligen kan bli Lingard och Lukaku. Svårgissad elva just idag tycker jag, men tror vi kommer starta med Herrera och Matic i mitten och Pogba framför. Martial till vänster och (efter låååångt övervägande) Mata till höger och med Rashford längst fram.


Väljer att helt och hållet slå bort min oro och gissa på seger med 3-1. Let the streak continue!