Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Saltat transfersnack; Treble99; Juniorerna utslagna

Embed from Getty Images

En helg utan Premier League är en lång och innehållslös helg. Men håll till godo med ett litet nyhetssvep som bär med sig både positiva och mindre positiva nyheter och inte minst en välkommen comeback. 

Saltat transfersnack

Knappt hade vinterfönstret hunnit stänga innan kommande fönsters potentiella övergångar började bubbla. Det förväntas att United kommer att göra en hel del värvningar, inte minst för att stabilisera backlinjen. Men senast ut i raden av spekulationer är anfallaren Jadon Sancho från Borussia Dortmund. Källan bör tas med en nypa salt men The Sun meddelar att det skulle krävas £70 miljoner för att landa 18-åringen i klubben.

Embed from Getty Images

En redan befintlig Unitedspelare som har ryktats locka till sig intresse från runt om i Europa är målvakten Romero. Argentinaren, som ny fyllt 31, har gjort mer än fyra matcher sedan Solskjaer tog över som tränare. Men att Argentinaren skulle vara missnöjd med att sitta på bänken verkar inte vara fallet trots att klubbar från både Spanien och Italien skulle ha visat intresse. Det verkar som att vi kan sitta tryggt med ett finfint andrahandsalternativ på målvaktspositionen en stund till.   

Max Taylor tacksam

Max Taylor, tidigare Max Dunne, drabbades för en tid sedan av cancer. 19-åringen har genomgått cellgiftbehandling och klubben meddelar nu att Taylor svarat bra på behandlingen.

Taylor skrev på sitt första kontrakt för Manchester United förra året och kommer att fortsätta att arbeta tillsammans med klubben för at ta sig igenom sin behandling. Taylor är tacksam för allt stöd och all hjälp han får från klubben och har via manutd.com riktat ett stort tack till alla som hjälp honom sedan dag ett.

Sir Alex tillbaka i tränarrollen

Det kanske må vara en något tillspetsad rubrik som för upp förhoppningarna till orimligt höga höjder men det är faktiskt sant. Den 29 maj kommer Manchester Uniteds veteraner att möta Bayern München i en vänskapsmatch på Old Trafford för att uppmärksamma det 20-åriga jubileet av Champions Leaguefinalen 1999. Dagen till ära återvänder alltså således även Sir Alex Ferguson till sidlinjen i rollen som tränare. Welcome back Boss!

Även Ferguson själv verkar taggad inför tillställningen och ser fram emot den speciella dagen.

Förlust för juniorerna

Manchester Uniteds juniorer är utslagna ur Premier League efter förlust i semifinalen mot Manchester City. Det var ett skadedrabbat U18 som United  ställde fram mot City och resultatet som tillslut blev 3-0 talade sitt tydliga språk.

Ni kommer att kunna läsa en fullständig rapport av juniorerna uttåg ur Premier League i kommande veckas ungdomskoll.

Res med oss till Manchester!