Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Liverpool

Embed from Getty Images

Tidigare under kvällen checkade Manchester Uniteds spelartrupp in på The Lowry Hotel inför morgondagens match. En trupp på 20 spelare checkade in, och noterbart var att Jesse Lingard var en av de 20.

Truppen i sin helhet ser ut så här, enligt Manchester Evening News.

Målvakter: David de Gea, Sergio Romero, Lee Grant
Försvarare: Diogo Dalot, Chris Smalling, Victor Lindelöf, Eric Bailly, Marcos Rojo, Luke Shaw, Ashley Young
Mittfältare: Fred, Scott McTominay, Ander Herrera, Paul Pogba, Andreas Pereira, Juan Mata
Anfallare: Alexis Sanchez, Jesse Lingard, Marcus Rashford, Romelu Lukaku

Som vanligt skall vi säga att det inte är säkert att MEN:s journalister lyckats få syn på alla spelare, det kan hända att de missat någon. Och det får vi hoppas att de gjort den här gången, för förutom att det är noterbart att Jesse Lingard alltså finns med är det kanske är mer noterbart att Nemanja Matic saknas.

Serben har fått sig ett lyft sedan Solskjaer kom in och tillsammans med Ander Herrera och Paul Pogba bildar han ett ramstarkt mittfält. Att United skulle behöva laborera där imorgon är verkligen inga bra nyheter.

Vi ser också att Marcos Rojo finns med, troligen blir det dock läktaren för honom då det inte finns någon anledning för Solskjaer att satsa på en ny försvarare imorgon, även fast Phil Jones också saknas. Lindelöf, Bailly och Smalling är de som kommer vara med på plan respektive bänk.

Embed from Getty Images

Utöver detta kan vi också konstatera att Martial alltså inte verkar ha blivit frisk än, inte heller Antonio Valencia och Matteo Darmian skall vara i speldugligt skick.

Vi återkommer naturligtvis med uppdateringar under morgondagens matchdagsblogg.