Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Duo missar landslagsspel; Suarez kan missa United-match

Embed from Getty Images

Efter en helg med bitter eftersmak blickar vi nu framåt. Vi har ett par nej tack gällande landslagsspel att rapportera om, samt en möjlig skada som kan påverka Uniteds möjligheter i Champions League.

I övrigt grattar vi två unga United-spelare – av två olika anledningar.

Lindelöf & Martial missar landslagsspel

Igår kom det uppgifter till Fotbollskanalen att Victor Lindelöf tackar nej till landslaget – något som sedermera bekräftades av förbundskapten Janne Andersson. Personliga skäl ska vara anledningen.

Fotbollskanalen menar dock att de har fått uppgifter på att petningen av den nära vännen och tillika Deportivo Alaves-spelaren, John Guidetti, ska ha spelat en roll i beslutet. Men vi kan nog snarare tänka oss att det beror på det faktum att Lindelöfs fru, Maja, är gravid i den nionde månaden.

En annan United-spelare som fått tacka nej till landslagsspel är Anthony Martial. Fransmannen blev äntligen återkallad till Didier Deschamps trupp efter en längre period utanför, men har nu fått tacka nej på grund av ett problem med knät. Martial har precis kommit tillbaka från en tids skadefrånvaro, men ser nu alltså ut att få bege sig tillbaka in i rehabiliteringsrummet.

Manchester United bekräftade under morgonen på sin hemsida att Martial nu inväntar besked om skadan.

“Anthony förväntas nu att bli undersökt på Aon Training Complex (träningsanläggningen), som det är nu, är det fortsatt oklart om den spännande anfallaren kommer att vara tillgänglig för vår nästa match, mot Watford den 30 mars”, skriver klubben.

Suarez skadad – kan missa United-match

Den före detta Liverpool-spelaren, Luis Suarez, ska möta Manchester United med sitt FC Barcelona den 10 april. Uruguayanen skadade dock en ankel mot Real Betis under söndagskvällen, och ska nu undersökas för att reda ut hur allvarlig skadan är.

Antingen slipper vi en duktig fotbollspelare, eller så låter vi Chris Smalling och Victor Lindelöf sätta Suarez på plats – en gång för alla.

O’Connor prisad i Irland

Manchester Uniteds 18-åring Lee O’Connor har prisats på ungdomsnivå i hemlandet Irland. Mittbacken, som även kan agera ytterback, har belönats med utmärkelsen “årets spelare” på U19-nivå. Grattis!

Grattis på födelsedagen…

…Diogo Dalot! Uniteds unga ytterback fyller dagen till ära 20 år. Förhoppningsvis har vi många fina år att se fram emot tillsammans med den så spännande portugisen.

Res med oss till Manchester!