Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Frågeask mars: Finns inget annat för en nostalgiker som jag

Det har återigen blivit dags för frågor och svar med Muss. Tre fjärdedelar av Premier League 2018/19 har spelats, och nu när vi har landslagsuppehåll kan det vara lämpligt att gå igenom vad vi tycker om det som hänt på sistone samt tippa lite inför slutspurten.

Vad tycker du om att Phil Jones fått förlängt kontrakt?

Lee Sernehov: Han är en bra truppspelare, men ser gärna att vi förstärker med en världsback utan skadebekymmer.

Adam Fröberg: Så länge det inte påverkar planerna på att köpa en ny mittback i sommar får det vara okej. Jag har hellre kvar Jones i truppen än Rojo.

Mikael Österdahl: Jag tycker att vi för lättvindigt ger långa kontrakt till medelmåttiga spelare (samtidigt som vi är för sega i förhandlingarna med nyckelspelare). Hade gärna sett att vi hade planerat för en framtid utan Jones eller Smalling. Visst finns det en poäng i att skydda tillgångarna men det är inte tal om spelare som drar in några stora pengar.

Marcus Beijar: Att det inte förvånar sett till vilka andra som fått det. I grunden är Phil Jones en ytterst kompetent fotbollsspelare. Det är bara det att han visar det lite väl sällan, oftast på grund av att han är skadad eller sjuk (eller vad han nu är). Jag är betydligt mer positiv till att han fick det än att Chris Smalling fick det.

Lisa Lloyd Larsson: Jättebra tycker jag! Jones är såklart inte ett förstahandsval just nu men han är (frisk, hel och i form) en viktig truppspelare.

Embed from Getty Images

Sarah Svensson: Man måste älska Phil! Han gör det inte alltid rätt och han gör det inte alltid bra men vilken krigare.

Elias Hallström: Han har inte lämnat United än, så den här kontraktsförlängningen tyder väl på att det inte kommer ske heller. Jones är en stabil backup och kan ibland ha sina perioder på ca tio matcher där han gör det bra, men sedan kommer skadorna. Kommer aldrig få utväxling på karriären, det vet både han och ledningen om. Gillar att Jones finns där, men skulle ändå inte sakna honom vid en försäljning. Det är ju en mittback vi ska ha in i sommar, och någon eller några kommer behöva flytta på sig. Jones, Rojo och eventuellt Bailly ses som mest troligt, så kan väl tycka att förlängning till 2023 inte sänder rätt signaler direkt.

Gustav Brinck-Larsen: Helt rätt. Perfekt som tredje, fjärde mittback.

Vad tycker du om att Ashley Young fått förlängt kontrakt?

Lee Sernehov: Okej truppspelare och äldre som kan hjälpa till med en trupp som blir yngre.

Adam Fröberg: Eftersom att det bara är ett år så får även det vara okej. Bara han inte är tänkt att vara förstaval kommande säsong så är jag fine med det. Som utfyllnadsspelare under en säsong kan han vara nyttig med sin rutin och mångsidighet.

Mikael Österdahl: En självklarhet med den ytterbacksuppsättning vi har just nu. Vill inte att han ska vara förstaval nästa säsong men en duglig backup är han.

Marcus Beijar: Young har gaskat upp sig under Solskjaer och någon ska ju spela högerback då Antonio Valencia inte är kapabel att göra det och då Diogo Dalot inte är “färdig” än. Tror dessutom att Young är viktig i omklädningsrummet sett till spelartrafiken som varit de senaste åren.

Lisa Lloyd Larsson: Är kluven till Young på många punkter men tycker det är positivt att hans kontrakt förlängts. Det alla hoppas på är väl att Dalot ska ta den platsen inom en inte alltför avlägsen framtid.

Sarah Svensson: Young har många gånger varit en stabilitet i truppen att falla tillbaka på. Jag säger inte att han inte gjort några misstag men han har också, inte minst under tiden då Uniteds backlinje varit en katastrof, varit en verklig trotjänare.

Elias Hallström: Jag kan köpa det, med motiveringen att det handlar om ett år. Det är för närvarande vår bästa högerback (vilket säger en del) och bidrar med rutin och hjärta, det ska inte underskattas. Hans brister i det defensiva är vi medvetna om och han kommer ju att fasas ut under nästa säsong, men för den som ska ta över platsen (Dalot?), och överhuvudtaget, så är det en nyttig spelare att ha, inte minst i omklädningsrummet.

Gustav Brinck-Larsen: Förstår tanken, och om planen är att han skall vara reserv köper jag det helt. Förhoppningsvis tar Dalot över högerbacksplatsen så Young får spela lite då och då nästa säsong.

Antonio Valencia kommer i sommar lämna United. Är det rätt att låta honom gå?

Lee Sernehov: Han verkar inte hitta motivationen pga de skador han dragits med sista tiden. Även om han varit en grym trotjänare så måste man ju kunna prestera och spela.

Adam Fröberg: Ja. Han har varit en pålitlig spelare att tillgå under många år och ska tackas för det, men tiden är inne att både föryngra och förnya.

Embed from Getty Images

Mikael Österdahl: Ja! Hans kropp verkar inte längre palla med elitfotboll.

Marcus Beijar: Helt rätt. Valencia gör inte sig själv rättvisa som det är nu. Han har möjlighet att spela hem ett antal pensionsmiljoner de sista åren och då ska han få göra det.

Lisa Lloyd Larsson: Helt rätt, man borde gjort sig av med honom för längesedan. Varit trött på honom sedan han föddes typ.

Sarah Svensson: Det är på tiden. Han har haft tio goda år i United men de senaste två har inte varit hans bästa.

Elias Hallström: Rätt. Har alltid gillat Valencia och uppskattat hans uppoffringar för klubben genom åren. Kommer väl i och med att han stannade det här året också få en testimonial? Men hursomhelst, det är dags för honom att gå vidare nu, och har så varit ett tag.

Gustav Brinck-Larsen: Ja, det var nog egentligen dags för några år sedan. Var okej som ytter, hade ett riktigt bra år som ytterback men har till många delar varit en alibispelare de senaste åren.

Juan Mata och Ander Herrera har utgående kontrakt, vill du att vi förlänger med någon av dem, med båda eller låta dem gå?

Lee Sernehov: Förläng med båda, gillar dem skarpt. Erfarna och accepterar att inte spela varenda minut, bra för truppen med sin erfarenhet och spanska.

Adam Fröberg: Att förlänga med Herrera är en no-brainer. Mata är jag beredd att släppa, men han verkar samtidigt vara en omtyckt spelare i och omkring laget.

Mikael Österdahl: Jag skulle skeppa Mata, ser ingen plats för honom i den fotboll som jag vill att United ska spela. Herrera tycker jag att vi ska förlänga med. Han är näst Pogba vår bästa mittfältare (hoppas dock att vi värvar så att Herrera tappar i hierarkin).

Marcus Beijar: I fallet Mata så ser jag gärna ett kortare kontrakt. Det beror dels på att jag inte tycker att det finns rum för honom särdeles ofta och då han inte tillför så mycket de gånger han väl spelar. I fallet Herrera får det gärna vara längre. Han känns mer slipad nu än tidigare och har klivit fram och tagit ett större ansvar under Solskjaer.

Lisa Lloyd Larsson: Definitivt båda, i synnerhet Herrera. Mata ser jag mer och mer som en truppspelare och om han nöjer sig med att vara det så kommer han fortsätta vara en värdefull sådan. Herrera ser jag som ordinarie och borde vara given kapten.

Sarah Svensson: Förläng båda! Herrera har blivit en favorit på läktaren och visar stundom upp verkliga ledaregenskaper, något som behövs i truppen. Mata, han gör i princip alltid skillnad när han är på plan. Han är en värdefull slitvarg!

Elias Hallström: För mig är det givet att man bör förlänga med Herrera. Behöver kanske hitta en jämnare nivå, men när han spelade som han gjorde innan skadan mot Liverpool var han briljant. Lagspelare med stort hjärta och ledaregenskaper, plus såklart en skicklig spelare. Kliver ofta fram i stormatcher och kan radera ut många stora spelare under matcher. Är mer kluven till Mata. Man gillar ju honom, både på (i sina bästa stunder) och utanför planen. Men på grund av att han ofta förpassas till högeryttern när han spelar är det svårt att få ut det bästa av spanjoren. Skulle behöva komma in i banan mer, men där är det som bekant hård konkurrens. Har inte fysiken för att hantera en ytterposition, och hade det inte varit för hans otroliga fotbollsbegåvning hade han troligtvis spelat i spanska tredjedivisionen, eller något. Så, rent fotbollsmässigt ser jag det inte som en jättestor förlust om vi inte förlänger med Mata.

Gustav Brinck-Larsen: Förlänga med Herrera är en självklarhet, förhoppningsvis förstärker vi mittfältet så att han är en spelare som startar kanske hälften av matcherna. Mata tycker jag, tyvärr, att vi kan släppa. Ser inte hur han passar in i vårt spelsätt.

Trots förlust hemma gick United ändå vidare i CL:s åttondelsfinal mot PSG. Med några veckors distans, hur känner du kring det?

Lee Sernehov: Grym insats, bästa på många år. Planen utfördes perfekt. Väntade på misstag och var kliniska.

Adam Fröberg: Bland det mest surrealistiska jag varit med om i fotbollsväg. Ett minne att bära med sig för livet.

Mikael Österdahl: Som enskild match betraktat är det en av de absolut största prestationerna i klubbens historia. Bara vändningen är en unik prestation och vi gör det dessutom med halva startelvan borta. Enastående!

Marcus Beijar: I normala fall ogillar jag ju bortamålsregeln. Som den hycklare jag är gillade jag den i Paris. Fotbollen är inte alltid logisk. United fullföljde dock matchplanen och hade stolpe in sin fick med sig straffen. Det har varit lite väl mycket stolpe ut de senaste åren, så det betalade väl tillbaka sig nu.

Lisa Lloyd Larsson: Det känns såklart helt fantastiskt, och sättet vi gick vidare på gjorde det ännu bättre. När vi dessutom sket bort FA-cupen blir CL ännu viktigare.

Sarah Svensson: Miraklet på Parc des Princes känns fortfarande overkligt. Bragden visade verkligen att inställning och attityd är allt och kan ta oss vart som helst.

Elias Hallström: Man gick ju på moln ett par dagar efter den där kvällen, det kan man inte förneka. Men när det återgick lite till verkligheten igen blev det så påtagligt att det bara handlade om ren tur. Visst, PSG sköt sig själva i foten och bjöd på två mål, å andra sidan påpassligt av United, såklart. Förtjänade vi att gå vidare? Jag skulle ljuga om jag sa ja, men bryr mig inte det minsta om det. Det svider inte allt för mycket heller att det var just PSG som åkte på det, med allt vad det innebär.

Gustav Brinck-Larsen: Får fortfarande gåshud när jag tänker på Rashfords straff. Om, jag säger OM, United går långt i turneringen är det en av de stunder vi kommer minnas för evigt.

Embed from Getty Images

Barcelona i kvartsfinalen. Hur stora chanser ger du United?

Lee Sernehov: Vi har slagit både Juve och PSG borta, båda har grym hemmastatistik, så vi kan slå Barca också men det krävs 110% från alla spelarna.

Adam Fröberg: Jag ger United en chans på omkring 25%. Hjärtat säger 0-0 på Old Trafford och 1-1 på Camp Nou, men hjärnan säger att det blir sanslöst tufft.

Mikael Österdahl: Ganska stora faktiskt. Vi har varit som bäst när vi har kunnat spela på kontring och det kommer vi få göra mot Barcelona.

Marcus Beijar: 10 procent. Har svårt att se så många andra än Paul Pogba ta plats i Barcelonas idealelva. Nu börjar United hemma dessutom, vilket ju förstås gör det här än knepigare. Å andra sidan gjorde vi det mot PSG också, och det gick vägen.

Lisa Lloyd Larsson: Är riktigt ambivalent i den frågan för att vara ärlig. Jag skrev i bloggen innan PSG att kan vi slå dem kan vi slå vilket lag som helst, och det får jag väl stå för nu.

Sarah Svensson: Vi skjuter väl från samma position som i åttondelen, dvs från underläge. Men med lite OGS-mentality kan vi vända även detta!

Elias Hallström: Barcelona var det sista laget jag ville ha, ur ett sportsligt perspektiv. Det är ju på förhand den största matchen bland kvartsfinalerna, och inramningen på Old Trafford i första mötet lär bli elektrisk. Det viktigaste blir såklart att inte släppa in mål, men tyvärr är det nog bara önsketänk. Om Suarez missar åtminstone ett möte är ju det såklart positivt, på samma sätt som att Neymar i PSG missade åttondelsfinalen. Men å andra sidan, Barcelona har världens bäste spelare i laget, och vaknar han på rätt sida gör han som han vill. Med det sagt så har United ändå en bra chans. Men det gäller att försvaret plus de Gea gör en jätteinsats och att det finns självförtroende, och kanske lite tur också, längre fram i banan. Barcelonas svaga punkt skulle jag säga är försvaret, där det ibland spelas med hög risk, det är något Ole får fundera på hur vi ska utnyttja på bästa sätt. I procent ger jag Barcelona favoritskapet, 60 mot 40.

Gustav Brinck-Larsen: Tyvärr ger jag oss inte så stora chanser, Barca har ett bättre lag rätt igenom. Kan vi vara på topp i två matcher ger jag oss 25 % chans.

En dålig insats gjorde att vi åkte ut i FA-cupens kvartsfinal. Hur bittert var det?

Lee Sernehov: Surt, tråkigt, märkligt. Även som Wolves är i grym form så hoppades jag på en vinst. Vi måste vakna igen efter PSG-matchen, känns som laget är mentalt slitna efter den.

Adam Fröberg: Mycket bittert. Jag ansåg att vi hade en väldigt fin chans att kamma hem en titel i år här, men vi kastade den möjligheten rätt i sjön. Grymt onödigt och frustrerande. Förhoppningsvis kan detta åtminstone gynna vår jakt på topp fyra.

Mikael Österdahl: Väldigt bittert. Framför allt som vi inte gjorde oss själva rättvisa.

Marcus Beijar: Bittert sett till att den enda reella titelchansen vi hade kvar försvann. Bittert också sett till hur United uppträdde. Ska man leta nått positivt så blev det nån match färre i vår. Två, närmare bestämt.

Lisa Lloyd Larsson: Otroligt bittert! Så förbannat onödigt, är fortfarande arg. I synnerhet som damerna också åkte ur FA-cupen dagen efter.

Sarah Svensson: I ärlighetens namn hade jag inte möjlighet att se matchen när den gick och jag har inte direkt känt suget att se den i efterhand heller.

Elias Hallström: Sämsta matchen under Solskjaer. Vi hade inte en suck och Wolves vann helt rättvist. Det som skaver mest i efterhand är på sättet det sker. Kändes som vi var tillbaka i Mourinhos gamla fotspår, tyvärr. Det var för många spelare som var tillbaka i spel från skada kanske lite väl tidigt, vilket jag tror straffade sig.

Gustav Brinck-Larsen: Oerhört bittert, det var turneringen vi skulle vinna i år enligt mig. Istället kom en riktigt usel insats.

Femma i ligaspelet inför slutspurten, två poäng från fjärdeplatsen och tre från tredjeplatsen med åtta matcher kvar. På vilken plats slutar United när serien är färdigspelad?

Lee Sernehov: Vi slutar 4, tror Arsenal trillar ner på 5:e platsen.

Adam Fröberg: Är egentligen på tok för ofta pessimist i sånna här lägen. Men med tanke på vårt spelschema jämfört med konkurrenterna så tror jag att det blir svårt. Jag hoppas så klart att vi löser topp fyra, men tror tyvärr att vi slutar 5:a i år. Spurs och Arsenal tar CL-platserna…

Mikael Österdahl: Efter uppehållet dammar vi av oss förlusterna och studsar tillbaka, hela vägen till tredjeplatsen. Londonlagen är vana att misslyckas.

Marcus Beijar: Jag är en urusel tippade, så därför säger jag femma och hoppas att jag har fel. United ska möta Everton borta samt Chelsea och City hemma efter första mötet med Barcelona. Det är ruggigt tufft. Dock så kastar jag in en brasklapp och säger att vi inte missar CL i vår, det gjorde vi i så fall i höstas.

Lisa Lloyd Larsson: Trea inshallah.

Sarah Svensson: Jag tror att vi kan plocka två ytterligare placeringar. Tottenham har haft det tungt en tid och Arsenal är knappast synonymt med stabilitet, även om värdefulla spelare som Aubameyang verkar vara i god form.

Elias Hallström: Jättesvårt att spekulera i sådant. Det är för närvarande ett getingbo där och allt kan hända. Uniteds spelschema nu mot slutet känns inte optimalt precis, med bland annat besök av ett formstarkt Watford, derby mot City, Wolves borta igen, Chelsea hemma och Everton borta. Säger så här, Spurs löser tredjeplatsen, Chelsea tar sjätteplatsen, således blir det en kamp mellan United och Arsenal om fjärde- och femteplatsen, där jag givetvis måste tro att vi slutar före Arsenal.

Gustav Brinck-Larsen: Jag tror vi kommer avsluta bättre än de tre lagen vi slåss närmast mot, vilket gör att vi slutar trea.

Har du bestämt dig för att det är Solskjaer du vill ha som tränare även nästa säsong?

Lee Sernehov: Jepp, OGS och co skall stanna. Han har tagit över Mous spelare så de måste få en chans att köpa 2, 3, 4 spelare för att sätta sin prägel på laget. Trots två tunga förluster så har de mitt fulla förtroende.

Adam Fröberg: Efter PSG-matchen ropade jag ut att jag till 100 % ville ha Solskjaer. Låt oss vänta till säsongen är över med en slutgiltig bedömning, men här och nu är han 1:a.

Embed from Getty Images

Mikael Österdahl: Självklart! De säkra korten har redan misslyckats. Låt Solskjaer värva en sommar så får vi se vart det bär. Under alla omständigheter kommer resan åtminstone ha varit rolig!

Marcus Beijar: Ja. Det vill jag. Dels därför att han gjort jobbet så pass bra som han gjort det. dels därför att jag inte ser någon annan komma in och göra det bättre. Då faller motiveringarna till att ta en annan. Ge Solskjaer ett treårskontrakt, en budget och låt honom försöka.

Lisa Lloyd Larsson: Ja! Finns inget annat för en nostalgiker som jag. Och hittills har han gjort ett fantastiskt jobb.

Sarah Svensson: Jag ser inte att OGS är den långsiktiga lösningen som jag efterfrågar men jag ser gärna att han stannar även nästa säsong då jag inte har någon bättre lösning i dagsläget.

Elias Hallström: Att Solskjaer bör leda United även nästa säsong är en känsla som vuxit successivt inom mig. För många var det nog inget snack längre efter CL-avancemanget. Men nu får vi se lite hur han jobbar i motvind också, vilket jag tror är bra. Men oavsett utgången på säsongen nu vill jag hålla kvar norrmannen, dels för att det finns en harmoni och positiv anda runt laget, det andas lite United igen, men sedan råder det också brist på alternativ. Pochettino snackas det givetvis mest om och han har gjort mycket rätt i Spurs, men det har heller inte lett till någonting. Klart det är lite av ett romantiskt val, som många uttrycker det, att köra på Solskjaer, men skulle man plocka Pochettino skulle folk och media hitta vinklingar även på det. Så det blir Solskjaer, helt klart.

Gustav Brinck-Larsen: Ja, jag har det. Det spelar egentligen ingen roll hur det går under resten av säsongen, den förbättring vi har sett sedan han tog över motiverar för mig till 100 % att han skall få chansen att utveckla det här laget vidare. Dessutom ser jag ingen annan vettig kandidat (nej, ungdomsutvecklaren Pochettino är inget seriöst alternativ).

Damerna fortsätter trumma på i ligan, men åkte även de ur FA-cupen i kvartsfinalen. Kan något stoppa dem från att gå upp till högstadivision till nästa säsong?

Lee Sernehov: Har dålig koll på damernas lag och resultat, men det jag läst så känns det som laget är för bra för den ligan.

Adam Fröberg: Kampen med Tottenham om förstaplatsen är hård, men visst borde de lösa avancemanget. Endast en rejäl kollaps kan sätta käppar i hjulen.

Mikael Österdahl: Det räcker med tio poäng på de sex sista matcherna. United är så pass mycket bättre än motståndarna att de löser det om så alla spelare tar på sig skorna på fel fot. Det skulle krävas en kollaps större än kombinationen av PSG:s tapp mot United och deras tapp mot Barcelona samt Barcelonas tapp mot Roma.

Marcus Beijar: Sett till hur tabellen sett ut och sett till att de som vill spela i ligan nästa säsong verkar få göra det så ser jag ingenting som ska kunna stoppa dem, nej.

Lisa Lloyd Larsson: Nej, de kommer gå upp. De ligger i dagsläget två poäng bakom serieledande Tottenham och fem poäng före trean Charlton med en match mindre spelad än dessa två och sex matcher kvar på säsongen. Och eftersom både ettan och tvåan går upp så känns avancemang givet. Hade ju dock gärna sett att man vann serien, är alltid roligare.

Sarah Svensson: Nä, jag tror inte att något kan stoppa dem från att segla in i högstadivisionen. Casey och hennes trupp verkar inte annat än njuta och det syns på planen.

Elias Hallström: De två kommande matcherna mot Charlton och Tottenham känns avgörande. United ligger för närvarande på andraplats med dessa två lag mellan sig. Båda matcherna är borta, vilket givetvis blir tufft. Men man har ändå fem poängs marginal ner till Charlton och en hängmatch till godo. Skulle det dessutom bli en målskillnadsaffär så kan United vara lugna då man fullständigt öser in mål och ligger på +64. Uttåget ur FA-cupen gör att man kan lägga fullt fokus på ligan, så nog borde de lösa det.

Gustav Brinck-Larsen: Nej, upp går de – nu skall bara seriesegern säkras också. Tottenham kämpar på bra och leder (med en match mer spelad) i nuläget, men United bör kunna gå om dem.

Paul Scholes managerkarriär i Oldham blev bara en månad lång, sedan sa han upp sig. Tror du han har det som krävs för att lyckas som manager?

Lee Sernehov: Har har kort tålamod och är bestämd, haha. Vet inte om det är en bra kombo men han lär nog prova på det igen.

Adam Fröberg: Det är lite väl ofta en smart, taktiskt skicklig spelare förväntas bli en bra tränare. Det krävs så mycket mer än så. Men givetvis hoppas jag att Scholes har vad som krävs. Sen får framtiden utvisa om han är lika bra vid sidan av planen som på den.

Mikael Österdahl: Känner att jag inte kan ge något bra svar på den frågan. Jag kan inte analysera varken hans arbete i Oldham eller hans beslut att ge upp. Jag vet heller inte hur angelägen han är att ta ett nytt managerjobb.

Marcus Beijar: Raka frågor får raka svar. Nej, det tror jag inte. Jag känner ju inte Paul Scholes, men sett till hur han beskrivs som person så ser jag inte riktigt managern i honom. Sedan ska vi också sluta romantisera kring tidigare spelare. Det finns ingen som helst garanti för att en spelare som varit en kultfigur i United lyckas som manager vare sig i klubben eller i någon annan. Solskjaer kan bli ett undantag, men att det skulle finnas en automatik i att lyckas som manager för att man lyckats som spelare är en ren och skär utopi.

Lisa Lloyd Larsson: Svårt att säga, jag vet faktiskt inte. Man kan ju tänka sig att Scholes (som liksom Solskjær) gått i Fergies “skola” och dessutom har en gedigen erfarenhet av fotboll på absoluta toppnivå borde ha en hel del kunskap, men det är samtidigt ingen garanti för att bli en lyckad manager. Spontant känns Scholes inte som någon ledartyp på det sättet som Ole gör, men det är egentligen bara min känsla.

Embed from Getty Images

Sarah Svensson: Tveksamt. Jag ser inte att han skulle besitta de ledaregenskaper som krävs av en manager. Han är mer en Phil Jones än en Ander Herrera, om du förstår vad jag menar.

Elias Hallström: Vågar inte säga för mycket i fallet med Scholes men givetvis borde han ha nog med fotbollskunskaper för att lyckas. Frågan jag ställer mig är hur ledarskapet ser ut. Det känns inte som han har auran av en fotbollstränare riktigt, mer av en analytiker som jobbar bredvid huvudtränaren möjligen. Med Scholes får jag dock lite Zidane-vibbar, exceptionell spelare, fotbollshjärna, distans till media (kanske inte på senare år) osv. Kunskapen finns, absolut, men jag tror inte vi kommer få se Scholes på någon högre nivå framöver. Men man kan ju hoppas att jag har fel.

Gustav Brinck-Larsen: Tråkigt att det blev som det blev i Oldham. Men helt ärligt, jag vet inte om manager är den roll jag ser Scholes i. Tror han hade varit ett utmärkt val som hjälptränare dock.