Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Supporterklubben

Köp biljetter till Uniteds matcher i Oslo

I slutet av juli kommer Manchester United till Skandinavien, närmare bestämt Oslo, för att spela träningsmatcher. Herrarna spelar mot Kristiansund den 30 juli, damerna ställs mot Vålerenga den 31 juli.

Biljetterna släpps fredag morgon klockan 09.00, nedan följer viktig information gällande biljettsläppet.

Biljetter till dammatchen

Som medlem i Supporterklubben har du halva priset på biljetterna till dammatchen, vilket innebär 60 NOK för vuxna och 30 NOK för barn. Detta gäller på den ena kortsidan, vill du sitta på annan plats på arenan gäller fullpris.

Biljetter till herrmatchen

Till herrarnas match den 30 juli har medlemmar av Supporterklubben förtur från idag fredag till söndag. Är du inte medlem i Supporterklubben blir du det här via United.no.

Medlemmar av Supporterklubben får köpa biljetter till rabatterat pris på fält 228 bakom ena målet, i Benditsvängen. Medlemmar i Supporterklubben som vill sitta på annan plats kan köpa biljetter från fredag morgon även på de sektionerna, där är det dock ej rabatterat pris.

Biljetter till båda matcherna hittar du här, via United.no.

På måndag, 27 maj, släpps biljetterna till herrmatchen upp för icke-medlemmar av Supporterklubben, då naturligtvis utan rabatt.