Muss-podden special: #4 Adam Med Siavoush Fallahi

I veckans avsnitt av Muss-podden Special pratar Adam med Inter-supportern Siavoush Fallahi, som ni till vardags finner på Eurosport. Det blir en hel del snack om Lukaku, men även om Icardi, Skriniar, helgens möte mellan lagen samt några lyssnarfrågor.

Muss-podden finns på Itunes, Spotify, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS