Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Manchester United presenterar Lotta Ökvist

Embed from Getty Images

Nio dagar efter att övergången blev klar presenteras Lotta Ökvist nu av Manchester United. Den svenska ytterbacken har landat i England som den första svenskan någonsin att dra på sig Uniteds röda tröja. 

Med Alex Greenwood ivägskeppad till Frankrike behövde Casey Stoney se över sitt hus inför stundande säsongspremiär. Lösningen, som presenterades för drygt en vecka sedan, stavas Lotta Ökvist. På torsdagskvällen presenterades hon riktigt på riktigt av United på det sätt som varit kutym för klubbens nya damspelare denna sommar. Ökvist har också gett sin första intervju som Unitedspelare och verkar vara nöjd över att vara på plats i Manchester.

”Det känns spännande. Manchester United är en speciell klubb och jag tror att det är ett bra steg att ta i min karriär. Laget och staben har varit väldigt välkomnande.”

”Det känns bra att vara här under den första säsongen i ligan. Jag tror att det är en väldigt konkurrenskraftig liga och det finns några stora klubbar jag ser framemot att möta. Mötet med Manchester City är speciellt för klubben och jag hoppas fansen kommer att gilla det.”

Lotta Ökvist befinner sig i detta nu Loughborough med det svenska U23-landslaget. Fyrnationsturneringen inleddes igår med svensk seger mot England. Ökvist såg hela matchen från bänken.