Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Rashford skriver till supportrarna; dubbla skador; dubbla priser

Vi börjar landslagsuppehållet med att konstatera att Manchester United har dragit på sig två nya skador. Att Marcus Rashford pratar direkt till fansen på Instagram och att McTominay prisas gånger två.

Rashford öppnar upp sig på Instagram

Marcus Rashford skriver om de svåra tiderna för Manchester United på Instagram.

”Du kan inte gömma dig i fotboll och de senaste veckorna har inte varit bra nog. Jag är själv ett United fan och det gör ont. Och ni förtjänar bättre. Vi vet att vi behöver förbättras och det är vårt enda fokus som lag och klubb”. 

Greenwood skadad

Mason Greenwood var som väntat uttagen till det engelska U21-landslaget. Nu tvingas dock supertalangen att stanna hemma då han har dragit på sig en skada. Han skulle ha varit med och spelat EM-kval mot Slovenien och Österrike, men tvingas nu alltså att stanna hemma på Carrington. Det är oklart hur allvarlig skadan är.

Embed from Getty Images

Även Dalot lämnar återbud

Diogo Dalot spelade från start mot Newcastle och även han var uttagen till sitt lands U21-landslag, i detta fallet Portugal. Han klev av skadad runt timmen spelad under söndagen och han tvingas nu också lämna återbud till landslagets match mot Nederländerna. Även här är det osäkert hur allvarlig skadan är.

Embed from Getty Images

McTominay tar hem en dubbel

En av få spelare som har kommit upp i nivå hittills under säsongen prisas nu av Manchester United. Det var inte bara att han vann månadens mål efter sin fullträff mot Arsenal i förra veckan. Han vann också månadens spelare. Det är svårt att påstå att någon annan än McTominay skulle vinna.