Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: Bournemouth – Manchester United 1-0

Embed from Getty Images

Manchester United åkte ner till sydkusten för ett möte med Bournemouth. United kom från tre raka bortasegrar och klev in på planen med högt självförtroende. Efter en bra inledning av matchen visade sig Bournemouth vara starkare, medan United stod för långsamt passningsspel och individuella prestationer som inte håller måttet. 

Ni som läser det vet förmodligen redan resultatet, för er som inte vet vann Bournemouth med 1-0 efter ett mål av den före detta United-spelaren Joshua King precis innan halvtidsvilan.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David de Gea: 6

Kunde inte göra mycket på målet. Stod för en bra insats där han i slutet gjorde en vass räddning, samt var ute och avvärjde en del chanser som hade kunnat bli farliga för Bournemouth. Sakta men säkert börjar vi se den gamla de Gea.

Aaron Wan-Bissaka: 5

Utbytt 81´. Det här var nog Wan-Bissakas sämsta match i Unitedtröjan. Stod som vanligt för fina och bra brytningar, men däremot var passningsspelet svagt. Går för enkelt bort sig när King gör målet, även om norrmannen står för en bra individuell prestation.

Victor Nilsson-Lindelöf: 6

Är och snuddar på ett underkänt betyg, men då jag tycker att han var snäppet bättre än mittbackskollegan blir det ett godkänt betyg. Firma Lindelöf-Maguire har svårt med samspelet. ”Vigge” stod i dagens match för många onödiga frisparkar som hade kunnat skötas på ett bättre sätt.

Harry Maguire: 5

Samarbetet med Lindelöf kan ni läsa ovan. Tycker han försökte vara lite överallt och skapade mest oreda. Fick mycket inlägg och hörnor mot sig, men var klumpig i de situationerna. Det finns tydligt en bra försvarare i honom, men just nu fungerar det sådär.

Ashley Young: 5

Lite oförtjänt, men inte oväntat fick Young återigen spela från start på vänsterbacken. Gjorde inte bort sig på något sätt, men har inte länge kvalitén att spela från start i ett lag som ska aspirera för en topplats.

Fred: 5

Drev på spelet och slog en hel del passningar framåt, men det hela gick lite för långsamt. Fick inte samarbetet med McTominay att fungera.

Embed from Getty Images

Scott McTominay: 5

McTominay stod för en sällsynt blek insats. Sköt några skott från distans, men var väldigt slarvig i passningsspelet och blev många gånger ett rundningsmärke för attackerande Bournemouth-spelare.

Daniel James: 6

Utbytt 80´. Var den spelare som till en början hotade försvaret mest och bäst. Hade en viktig roll i i Solskjaers matchplan där han ständigt skulle löpa och möta motståndarförsvaret. Försvann lite ur matchen när Bournemouth lyckades stänga ner högerkanten. Hade en framspelning som United skulle utnyttjat på ett bättre sätt.

Andreas Pereira: 4

Utbytt 68´. Nej, det här håller inte. Uppskattar hans driv, hans ständiga försök att gå framåt, men det håller inte. Han har varken touchen eller spelsinnet för att vara på den här nivån. Ska dock ha beröm för sina distansskott.

Embed from Getty Images

Marcus Rashford: 6

Spelade på vänsterkanten. Var en av de spelare som skapade mest problem för Bournemouth, men han fick inte samarbetet med Young att fungera. Många fina mottagningar och man ser att det finns ett självförtroende hos Rashford igen.

Anthony Martial: 5

Märkligt svag i den här matchen. Förvisso spelade vi inte heller på hans styrkor, men hans blotta närvaro var ingenting som skrämde försvararna.

Embed from Getty Images

Jesse Lingard: 5

Inbytt 68´. Kommer mest kommas ihåg för att han läste en lapp från ledarstaben alldeles för länge. Var bättre än Pereira, men Lingards svaga form fortsätter.

Mason Greenwood: n/a

Inbytt 80´. Spelade för kort tid för att betygsättas.

Brandon Williams: n/a

Inbytt 81´. Spelade för kort tid för att betygsättas.