Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

Resultat (damlaget): Everton – Manchester United 0-3

Manchester Uniteds damlag bortabesegrade Everton med 3-0 i ligacupen. Lauren James, Katie Zelem och Amy Turner gjorde Uniteds mål.

United var över 90 minuter det klart bättre laget. Everton hade egentligen bara två chanser under matchen, båda efter misstag av Abbie McManus.

Lauren James öppnade målskyttet mitt i första halvlek, efter förarbete av Kirsty Hanson. Trots spelövertaget dödades matchen först efter 78 minuter, då Katie Zelem placerade in bollen från straffpunkten, sedan James blivit fälld. Högerbacken Amy Turner fastställde sedan slutresultatet på en kontring.

Nu väntar ett landslagsuppehåll och därefter (den 17 november) åker United till London för ligamatch mot tabellettan Chelsea.