Resultat (damlaget): West Ham – Manchester United 3-2

Manchester Uniteds damer underpresterade rejält på söndagen, då man åkte ner till ett betydligt svagare West Ham och förlorade med 3-2. Kirsty Hanson gav United en pangstart med mål efter mindre än en minut, men West Ham kvitterade blott två minuter senare. I den 80:e minuten gav Lauren James så United ledningen igen, men återigen tog det bara två minuter för hemmalaget att kvittera. Precis före klockan slog 90 minuter sköt West Ham så in 3-2 på frispark, och fiaskot för United var fullbordat.

En utförlig matchrapport kommer.

West Ham – Manchester United 3-2 (1-1)

FA Women’s Super League, 1 december

0-1 (1) Kirsty Hanson
1-1 (3) Vetterlein
2-1 (80) Lauren James
2-2 (82) Baunach
2-3 (90) Baunach

Uniteds lag: Earps; A. Turner, McManus, M. Turner, Harris; Zelem, Ladd, Groenen (Toone 72); Hanson (Sigsworth 82), Ross (James 58), Galton

SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2020 MUSS.SE   |   OM MUSS & MUSCS   |   HJÄLP MUSS   |   OM MUSS.SE   |   BLI SKRIBENT   |   INTEGRITETSPOLICY   |   KONTAKTA OSS