Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: Manchester United – Everton 1-1

Embed from Getty Images

Det var tillbaks till gamla synder när Manchester United kryssade mot Everton under söndagseftermiddagen. Det som gladde mest var att Mason Greenwood tog chansen när han blev inbytt och stod för kvitteringen.

Det första målet var efter en situation som borde ha blivit frispark och det är märkligt att det blåstes bort efter granskning av VAR. De Gea boxade bollen på Lindelöf som blev noterad för ett självmål.

David de Gea: 6

Svårbedömd. Var det hans fel när det blev mål eller inte? Borde ha kunnat gå ut med mer pondus, men han hade också en arm i ansiktet. Blir ändå godkänd.

Aaron Wan-Bissaka: 7

Uniteds bästa startspelare och stänger igen högerkanten på nytt. Bibehåller självförtroendet efter matchen mot City. Var bättre offensivt än tidigare.

Embed from Getty Images

Victor Lindelöf: 6

En jättefin passning fram till Rashford som hade kunnat göra det bättre. Står olyckligt för självmålet där han inte kunde göra mycket åt saken. En bra match av svensken.

Harry Maguire: 6

Gör det helt okej, även om vi gärna hade sett mer från Maguire idag. Borde kunna bidra mer offensivt för United.

Luke Shaw: 5

Såg väldigt rostig ut och såg ut som den Shaw som vi tyvärr har vant oss vid. Nu kan han dock skylla på att han precis är tillbaka efter skada. Williams och Young jagar hack i häl.

Scott McTominay: 5

Inte skottens bästa match. Var lite slarvig i passningsspelet och han fick inte ut mycket i samarbetet med Fred.

Fred: 5

Lite som McTominay. De var inte tillräckligt kreativa i passningsspelet och vi kräver mer av brasilianaren.

Daniel James: 5

Utbytt 86´. En av hans sämsta insatser sedan sommaren. Är självklart fortfarande jobbig för alla försvarare, men var inte tillräckligt bra offensivt.

Jesse Lingard: 5

Utbytt 65´. Efter en mer positiv tid för Lingard var han tillbaka i gamla synder. Fick ett drömläge efter bara några sekunder och borde satt den, men han har inte självförtroendet i avslutslägen.

Marcus Rashford: 6

Försökte mycket hela tiden och det är positivt, men inte heller han fick till sin offensiv tillräckligt bra. Nära att sätta dit en frispark.

Anthony Martial: 5

Borde ha utmanat mer och frågan är om vi inte behöver en till anfallare som kan avlasta Martial förutom Greenwood?

Mason Greenwood: 7

Inbytt 65´. Kom in och gjorde ett jättebra inhopp. Vi ser mer och mer vad han är kapabel till. Gjorde mål!

Juan Mata: N/A

Inbytt 86´. Spelade för kort tid för att betygsättas.