Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matcherna i februari spikade: Tre matcher utvalda för tv-sändning

Idag har vi fått Uniteds spelschema för matcherna som tillhör februari 2020. Samtliga fyra matcher som varit aktuella den här gången har flyttats från 16.00-tiden, dock verkar det som att en av matcherna inte kommer sändas på tv. Vi vet nu dessutom när United går på sitt första vinteruppehåll.

Tanken var att februarimatcherna skulle spikats 13 december, alltså för en vecka sedan. Att de bekräftade matchdatumen inte kommer när Premier League lovat är dock något vi fått vänja oss vid.

Februari inleds med hemmamatch mot Wolves lördag 1 februari klockan 18.30, sedan följer vinteruppehållet då nästa match inte kommer förrän måndag 17 februari då vi besöker Chelsea. Matchstart då är 21.00.

Söndag 23 februari tar vi emot Watford klockan 15.00, en match som inte har valts ut till tv-sändning enligt Uniteds officiella hemsida. Detta brukar innebära att matchen inte visas i Sverige, men vi skall inte se det som skrivet i sten än.

Den sista match som har spikats är bortamötet mot Everton. Söndag 1 mars 15.00 är den schemalagd, vilket också är dagen som finalen av Ligacupen spelas. Detta innebär att om United tar sig till final av Ligacupen kommer matchen mot Everton flyttas till ett annat datum.

Uniteds Premier League-matcher i februari:

  • Lördag 1 februari, 18.30: Wolves (h)
  • Måndag 17 februari, 21.00: Chelsea (b)
  • Söndag 23 februari, 15.00: Watford (h)
  • Söndag 1 mars, 15.00: Everton (b) – flyttas om United går till final i Ligacupen

Sedan tidigare var spelschemat för första slutspelsrundan i Europa League klart. Det ser ut så här.

  • Torsdag 20 februari, 18.55: Club Brugge (b)
  • Torsdag 27 februari, 21.00: Club Brugge (h)

Matcherna för mars skall preliminärt spikas 24 januari.

Spelschemat i sin helhet