Muss-podden special: #27 Adam med Axel Asplund

I årtiondets sista avsnitt, nummer 27 av specialupplagan, gästas vi av Arsenal Swedens Axel Asplund. Det blir givetvis snack om matchen som stundar mellan lagen, men också om vilken klubb som har närmst tillbaka till toppen, Mikael Silvestre, Robin Van Persie och vinterns transferfönster – samt mycket mer.
God fortsättning!

Muss-podden finns på Itunes, Spotify, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS