Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: Wolverhampton Wanderers – Manchester United 0-0

Embed from Getty Images

En tämligen osexig FA-cuptillställning mellan Wolverhampton och Manchester United på Molineux slutade mållöst, vilket innebär omspel på Old Trafford vad det lider.

Cupspel brukar innebära rotation, och den banan gick också Ole Gunnar Solskjaer på när han gjorde sju ändringar sedan senast till kvällens drabbning. United hade hyfsad kontroll matchen igenom, även om det var Wolves som skapade flest chanser och dessutom hade en boll i nät, som dömdes bort för hands.

Triangeln längst bak med Sergio Romero, Victor Lindelöf och Harry Maguire var bäst i ett United som för övrigt hade förtvivlat svårt att hitta några vägar fram i offensiv riktning, vilket noll avslut på mål skvallrar en hel del om.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

Sergio Romero: 7

Bör nästan aspirera på en ordinarie plats mellan stolparna, åtminstone om De Geas formkurva fortsätter peka neråt. Argentinaren är trygg i allt han gör och står bland annat för en jätteräddning på Dohertys avslut i första halvlek. Behöver dock slipa på spelet med fötterna, tänker framför allt på när han skänkte bort en hörna till hemmalaget.

Ashley Young: 5

Varnad. Snudd på lägre betyg, men godkänt var han inte i närheten av idag. Står för en riktigt svag första halvlek men reser sig något i andra. Slår mest bort bollar i offensiv väg och defensivt har han allt som oftast ingen vidare koll på vad han gör. United har det kämpigt i andra halvlek och hur vore det med en kapten som klev fram i alla fall lite grann?

Victor Lindelöf: 7

Ingen mördande konkurrens precis, men var ändå bäst i dagens United. Positionssäker, bra i närkampsspelet och slår knappt bort bollen en enda gång. Gick bort sig en gång i tidigt i matchen och åkte på en omställning, men signalerade till sin mittbackskollega hur han skulle agera och löste situationen på ett bra sätt.

Harry Maguire: 6,5

Gör precis som Lindelöf en bra match och står framför allt för ett par fina och viktiga brytningar, men spelet med fötterna lämnar faktiskt en del att önska.

Brandon Williams: 6

Inte lika framträdande som vi är vana att se honom, men visar i alla fall tillräckligt för att skriva in sig som det självklara valet på vänsterbackspositionen. Kunde mycket väl ha fått straff med sig.

Nemanja Matic: 5

Meh. Gör ungefär det man kan förvänta sig av honom, men inte mer. Springer som bekant inte i onödan och spelar gärna bollen bakåt istället för framåt.

Andreas Pereira: 6

Fin arbetsinsats och var den drivande kraften på mittfältet idag, vilket kanske inte är så svårt när kollegan heter Matic. Fin bollbehandling stundtals och är duktig på att suga åt sig bollar, men distributionen och slutprodukten finns liksom inte. Hybrisens morsa när han ska lassa med vänstern från 25 meter.

Tahith Chong: 5

utbytt 82′. Oväntat att han fick chansen idag, och det från start. Såg betydligt bättre ut än vad han har gjort tidigare, men det finns inga riktiga indikationer på att han har vad som krävs, än. Visar upp fin teknik och tar sig runt ett par gånger på högerkanten, men inte så mycket mer.

Embed from Getty Images

Juan Mata: 4

Utbytt 70′. Spanjoren får inte mycket att stämma i United längre. Flyter omkring där framme i mitten men får inte ut något vettigt. Fin bollbehandling i vissa situationer, men på det stora hela väldigt blek. Nära att sätta en frispark i andra halvlek.

Daniel James: 5

Utbytt 70′. Mycket start och stopp för James just nu. Ser inte ut att komma till sin rätt lika mycket ute till vänster som till höger. Det ska dock sägas att när han väl kommer runt och får till ett inspel är det sällan någon på plats.

Mason Greenwood: 5,5

Var bättre än sina kolleger i offensiven, men inte för den skull särskilt övertygande. Är klok i sitt spel och värderar situationer bra för sin ringa ålder, men de få gånger han kom till lägen hamnade bollen på andra etage.

Marcus Rashford: N/A

Inbytt 70′. Kom in och utgjorde lite av ett hot. Prickade ribban efter en halv minut på planen men därefter var han ganska osynlig. Svårt att sätta något rättvist betyg.

Fred: N/A

Inbytt 70′. Klev in och vann lite dueller på mitten, men är ingen spelare du byter in för att få till några drastiska förändringar, vilket heller United inte lyckades med. Är precis som Rashford inte lätt att sätta något vettigt betyg på.

Diogo Dalot: N/A

Inbytt 82′. Spelade för kort tid för att betygsättas.

Res med oss till Manchester!