Mollie Green till Sheffield United

Embed from Getty Images

Även Manchester Uniteds damer lånar ut spelare när möjlighet ges i januari. På lördagen meddelade klubben att mittfältaren Mollie Green spenderar resten av säsongen i Sheffield United.

Efter att ha gjort 13 mål på 18 matcher i andraligan ifjol har mittfältaren Mollie Green haft det betydligt motigare i år. 22-åringen har enbart medverkat i två cupmatcher och för att råda bot på den bristande speltiden lånas hon nu ut till Sheffield United i andraligan. Lånet gäller säsongen ut och Green blir därmed klubbkamrat med Aimee Palmer som sedan i höstas är utlånad till topplaget i Womens Championship. Casey Stoney ger sin syn på lånet i ett uttalande på hemsidan.

”Mollie är en stor talang och hade en fantastisk säsong med oss ifjol. Det är hård konkurrens om speltiden i år men viktigt att få speltid och det här lånet kommer att gagna hennes utveckling. Sheffield United har gjort en bra säsong så här långt och slåss för en plats i Super League, så det blir en perfekt möjlighet för Mollie med hennes talang och erfarenhet.”

Vi önskar Mollie lycka till!


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS