Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

Mollie Green till Sheffield United

Embed from Getty Images

Även Manchester Uniteds damer lånar ut spelare när möjlighet ges i januari. På lördagen meddelade klubben att mittfältaren Mollie Green spenderar resten av säsongen i Sheffield United.

Efter att ha gjort 13 mål på 18 matcher i andraligan ifjol har mittfältaren Mollie Green haft det betydligt motigare i år. 22-åringen har enbart medverkat i två cupmatcher och för att råda bot på den bristande speltiden lånas hon nu ut till Sheffield United i andraligan. Lånet gäller säsongen ut och Green blir därmed klubbkamrat med Aimee Palmer som sedan i höstas är utlånad till topplaget i Womens Championship. Casey Stoney ger sin syn på lånet i ett uttalande på hemsidan.

”Mollie är en stor talang och hade en fantastisk säsong med oss ifjol. Det är hård konkurrens om speltiden i år men viktigt att få speltid och det här lånet kommer att gagna hennes utveckling. Sheffield United har gjort en bra säsong så här långt och slåss för en plats i Super League, så det blir en perfekt möjlighet för Mollie med hennes talang och erfarenhet.”

Vi önskar Mollie lycka till!