Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

Aimee Palmer återvänder till Manchester United

Embed from Getty Images

Mittfältaren Aimee Palmer avslutar sin lånesejour i Sheffield United och återvänder till Manchester. Den nyheten släppte klubben under torsdagskvällen. 

Det var i augusti som den mittfältaren Aimee Palmer lämnade Manchester United får ett säsongslångt lån hos Sheffield United i Women’s Championship. Efter en mycket fin höstsäsong meddelar Manchester United nu att lånet avbryts. Palmer hann spela 18 matcher och gjorde sex mål och fyra assist på dessa. 19-åringen får sägas ha varit en starkt bidragande orsak till att Sheffield United ligger tvåa i serien efter 13 spelade matcher.

Ursprungstanken var som sagt att Palmer skulle spendera hela säsongen i Sheffield. Uniteds twitter indikerar dock att hon är tillbaka för att stärka upp mittfältet, och sett till Uniteds trupp i 3-0-segern mot Tottenham så behövs det påfyllning centralt. Casey Stoney hade tre spelare som kan kategoriseras som anfallare (Ella Toone, Lizzie Arnot och Kirsty Hanson), två backar (Lotta Ökvist och Martha Harris) och reservmålvakten Emily Ramsey på bänken då.

Vi välkomnar Aimee Palmer tillbaka till Manchester!