Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Officiellt: Manchester United överens med Sporting om Bruno Fernandes

Nu har även United gått ut med en bekräftelse – Bruno Fernandes är på väg till klubben.

Det är ett väldigt kort meddelande United lagt ut på sin officiella hemsida. Det man säger är helt enkelt att man är överens med Sporting om övergångssumman, men att läkarundersökning och personligt kontrakt fortfarande återstår. Dessa saker brukar dock vara formaliteter, kontraktet mellan Fernandes och United sägs ha varit klart ett tag, och läkarundersökningar måste alltid ske före övergångar men brukar sällan innebära några problem.

United avslutar meddelandet med att säga att ett ytterligare tillkännagivande kommer göras i sinom tid, alltså när läkarundersökningen är klar, kontraktet är påskrivet och någon form av presentationsvideo gjorts. Vi återkommer givetvis när detta sker, tills dess kan vi titta på Sportings tackvideo till Fernandes.