Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Club Brugge

Embed from Getty Images

Imorgon går Manchester United in i Europa League-slutspelet när man gästar Club Brugge i Belgien. På onsdagskvällen fick vi veta vilka spelare som kan tänkas vara involverade. 

Spel i Europa League betyder att deltagande lag måste tillåta att media och fotografer följer med delar av den förberedande träningen inför matcherna. Det medförde att media tidigt på onsdagen kunde rapportera att Victor Lindelöf verkar vara återställd efter sjukdom och att Mason Greenwood inte fanns bland de som tränade. När Manchester Evening News på onsdagskvällen rapporterade om vilka spelare som klev på det chartrade planet ner till Belgien fanns Lindelöf med men inte Greenwood. 

Scott McTominay och Axel Tuanzebe fanns bland de som tränade men snappades inte upp av fotograferna på flygplatsen. Nyförvärvet Nathan Bishop följer med som tredjekeeper i skadade Lee Grants frånvaro. Odion Ighalo och Bruno Fernandes är också med och det får väl ses som en lågoddsare att bägge startar. Andreas Pereira var spelaren som satt jämte Ole Gunnar Solskjaer på presskonferensen, och då spelaren som gör det brukar starta får vi räkna med att brassen troligen är med bland de elva.

Angel Gomes, Tahith Chong och James Garner befinner sig redan i Belgien då Uniteds reserver ska möta Club Brugges juniorer. I vilken match trion involveras återstår att se.

Målvakter: De Gea, Romero, Bishop
Försvarare: Wan-Bissaka, Dalot, Maguire, Bailly, Lindelöf, Shaw, Williams
Mittfältare: Matic, Fred, Pereira, Fernandes, Mata, Lingard
Anfallare: James, Ighalo, Martial

Skulle ingen av Gomes, Chong eller Garner ansluta till seniortruppen betyder det att Bishop sitter på läktaren medan övriga ingår i den slutliga matchtruppen, förutsatt att MEN inte missat någon spelare.

Res med oss till Manchester!