Muss-podden special: #41 Adams United quiz, Niklas vs Marcus

Det andra avsnittet av Muss-poddens United-Quizturnering går av stapeln när Grupp 1 rullar vidare!
I den andra matchen får ni ta del av ett underhållande möte mellan radioproducenten/poddklipparen Niklas Runsten och Svenska Fans United-skibent Marcus Eriksson där den sistnämnda kan säkra en semifinalplats vid vinst.
Trevlig lyssning!

Muss-podden finns på Itunes, Spotify, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS