Muss-podden special: #45 Adams United-quiz: Hampus vs Fabian

I United-Quizturneringen står en helt avgörande gruppspelsmatch mellan Hampus och Fabian för dörren.
Vi bjuds på säsongens mest nervkittlande drabbning hittills, som avslutas med ett primalskrik.
Ni hör ju – detta vill ni inte missa!

Muss-podden finns på Itunes, Spotify, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS