Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelare som lämnar United; Månadens spelare och mål; Sancho närmar sig

I dagens nyhetssvep så bjuder vi på spelare som är klar för nya klubbar, månadens spelare och månadens mål, samt transferrykten om bland andra Jadon Sancho och Gabriel Magalhaes.

Ungdomsspelare som lämnar

Idag så har Carlisle United bekräftat att de värvar George Tanner på ett tvåårskontrakt. Tanner kommer närmast från United där han 2018 skrev sitt första proffskontrakt, nu lämnar han United för att fortsätta karriären i Carlisle.

Den engelska högerbacken fick aldrig debutera för A-laget i United men var en del av både U18- och U23-laget i United. Han har varit på lån hos Morecambe FC och Salford innan han nu lämnar klubben permanent.

Cameron Borthwick-Jackson

Borthwick-Jackson debuterade i Uniteds A-lag under säsongen 2015/16, under Van Gaals styre i klubben, och spelade i 14 matcher under debutsäsongen för United. Man kanske trodde där och då att han skulle få flera matcher för klubben, men några många fler blev det inte utan en massa utlåningar till bland andra Wolves, Leeds United, Scunthorpe United och Oldham Athletic.

Sistnämnda klubben Oldham Athletic som han var på lån hos senaste säsongen har nu valt att värva Borthwick-Jackson permanent och gör det med ett ettårskontrakt. Vi på redaktionen vill önska George Tanner och Cameron Borthwick-Jackson all lycka i framtiden.

Aliou Traore

Det har ryktats de senaste dagarna att Traore som kom till Uniteds U18 lag säsongen 2017/18 från PSGs U17 lag kanske ska vara på väg tillbaka till Frankrike, och klubben som ryktas dra i Traore är Caen som just nu spelar i League 2 i Frankrike. Ingenting är klart men det kanske blir i framtiden.

PFA månadens spelare

Idag så har Uniteds Bruno Fernandes blivit utsedd till juli månads spelare. Utmärkelsen ges ut av fans som röstat vem de tycker har varit bäst under varje månad.

Manchester Uniteds månadens mål

Idag så har United presenterat på deras hemsida vem som vinner deras pris för månadens mål. Den som vunnit är Anthony Martial med sitt mycket vackra distansskott mot Bournemouth.

Inters trupp till Europa League

Idag har Inter presenterat deras trupp för slutspelet av Europa League och med på den listan finns den utlånade Alexis Sanchez. Det har inte bekräftats från någon av klubbarna om att någon överenskommelse mellan klubbarna att Sanchez ska få spela och vara fortsatt utlånad över Europa League. Detta kanske bara är ett sätt för Inter att säkra upp att Sanchez ska få spela om en överenskommelse sker innan slutspelet inleds. Vi får nog vänta och se ett tag till innan något bekräftas.

A-listan:

1 Samir Handanovic
2 Diego Godin
5 Roberto Gagliardini
6 Stefan de Vrij
7 Alexis Sanchez
9 Romelu Lukaku
10 Lautaro Martinez
11 Victor Moses
12 Stefano Sensi
13 Andrea Ranocchia
15 Ashley Young
20 Borja Valero
23 Nicolò Barella​​​​​​
24 Christian Eriksen
27 Daniele Padelli
32 Lucien Agoumé
33 Danilo D’Ambrosio
34 Cristiano Biraghi
37 Milan Skriniar
77 Marcelo Brozovic
87 Antonio Candreva
95 Alessandro Bastoni

B listan:

30 Sebastiano Esposito
31 Lorenzo Pirola
35 Filip Stankovic
36 Thomas Schirò
38 Giacomo Pozzer
41 Jacopo Gianelli

Embed from Getty Images

Gabriel Magalhaes

Gabriel är en brasiliansk vänsterfotad mittback som sista tiden börjat ryktas starkare och starkare till United, även om de är starkt utmanade av Napoli som också länge fört diskussioner med spelaren och Lille. Ole ska ha ryktas säga att han vill ha in en vänsterfotad mittback i truppen då det bara är Marcus Rojo som är det för stunden och han sägs dessutom vara på väg bort.

United ska ha träffat spelarens agenter och ska vara seriöst intresserade av spelaren även om inget konkret bud än så länge ligger på bordet. Det ska dock adderas att United ska kunna ha en liten fördel då de har ekonimskt starkare muskler och en Champions League-plats att locka med.

Sanchosvepet

Igår så skrev Sport Witness att Uniteds fortsatta jakt på Sancho ska börja öka farten nu. Dortmund ska fortfarande vara fast beslutna om att de vill ha 120 miljoner euro för Jadon Sancho. United ska vilja inleda med att betala runt 70 miljoner euro och sedan ha klausuler som ska kunna göra så att summan tillslut landar på 120 miljoner euro.

Ganska så nyligt tweetade Fabrizio Romano, som är skribent för The Guardian, att den eventuella övergången av Sancho till United ska vara i ett avancerat steg nu när förhandlingen mellan Dortmund och United ska närma sig en överenskommelse med 100 miljoner euro som en inledande summa och prestationsbaserade klausuler som kan uppkomma till 20 miljoner euro. Om detta skulle stämma så kommer Sancho att bli den dyraste engelska spelare någonsin i historien.

Vi lär nog höra mer om denna övergång i framtiden.

Res med oss till Manchester!