Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Dagens lag: Salford City – Manchester United

För Manchester Uniteds reservlag inleds tävlingssäsongen ikväll. Bortamatch mot Salford City väntar i EFL Trophy i en match som har avspark klockan 20.45.

Vi har nu fått dagens laguppställningar.

Manchester United

Målvakten Nathan Bishop, värvad i januari, gör idag sin första match som Manchester United-spelare. Annars noterar vi förstås att James Garner kommer till spel och att Teden Mengi bär kaptensbindeln.

Vi har givetvis svenskt i form av Anthony Elanga. Till sist noterar jag att Hannibal Mejbri numer tycks spela under artistnamnet Hannibal.

På bänken sitter Ethan Galbraith, trots att han igår spelade 90 minuter för Nordirlands U21-landslag.

Bishop
Bejger, Mengi, Bernard, Laird
Puigmal, McCann, Garner
Helm, Hannibal, Elanga

Avbytare: Mastny, Ercolani, Fish, Taylor, Galbraith, Stanley, Haygarth

Salford City

Det vi framför allt noterar i Salford är att den förra Unitedspelaren James Wilson startar.

Förutsättningarna

Kvällens match är Uniteds första i gruppspelet. Förutom United och Salford har vi även Rochdale och Morecambe i gruppen. De spelade sin match igår, då Rochdale vann med 2-1.

Det är enkelmöten i gruppen och de två bästa lagen går till slutspel. Värt att notera är att det blir straffläggning efter oavgjorda matcher, där vinnaren får en bonuspoäng.

Värt att noteras är också att United måste ställa upp med minst sex U21-spelare medan inga begränsningar föreligger för de andra lagen.

Teve

Den enda möjligheten att se matchen är via betalstream på Salfords hemsida. För svenskar kostar det £7 att ta del av matchen.

Res med oss till Manchester!