Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Långsamma förhandlingar; Inter ute efter Smalling; James ryktas bort

Embed from Getty Images

I veckans sista nyhetssvep får ni främst ta del av övergångsrykten. Förhandlingarna mellan Porto och Manchester United för Alex Telles drar ut på tiden. Dessutom ryktas nu Inter ge sig in i jakten med Roma om att säkra Chris Smallings underskrift. En annan spelare som kan vara på väg till Italien är Andreas Pereira då Lazio vill värva mittfältaren. Daniel James fanns inte med i truppen mot Brighton igår och nu uppges Leeds vilja låna in honom. Utöver det har UEFA beslutat om en ny regel till årets Champions League.

Alex Telles och de utdragna förhandlingarna

Att Manchester United är ute efter Portos vänsterback är ingen hemlighet. Flertalet trovärdiga journalister har rapporterat om affären den senaste veckan. Då Telles endast har ett år kvar på kontraktet vill inte United betala mer än 18 miljoner pund.

Ett pris som Porto inte är villiga att släppa deras nyckelspelare för. Men enligt Fabrizio Romano har diskussionerna klubbarna emellan avancerat. Förhoppningsvis kan affären bli klar under den närmaste veckan.

Inter utmanar om Chris Smalling?

Mittbacken tränar fortsatt på egen hand då hans framtid i Manchester United är fortsatt oklar. Det har rapporterats om att klubben förhandlat med Roma under i stort sett hela sommaren. Men ännu har ingen överenskommelse nåtts. Nu ger sig enligt uppgifter från Sport Witness Inter in i jakten om Smalling. Klubben sålde nyligen Diego Godin och sägs fundera på att lägga ett bud på runt 18 miljoner euro för engelsmannen.

Oklart hur trovärdiga dessa uppgifter är men vi vet ju om att Inter och speciellt Antonio Conte gillar att värva från Manchester United.

Leeds intresserade av Daniel James

Walesaren fanns inte ens med i truppen mot Brighton och nu ryktas han bort från klubben. Enligt David Anderson, journalist på Daily Mirror uppges han intressera Leeds. De vill låna in James under resten av säsongen men det är fortfarande oklart om Manchester United vill låta honom lämna under transferfönstret.

Andreas Pereira – Ett alternativ för Lazio

Enligt den vanligtvis mycket trovärdige Fabrizio Romano ska Lazio ha inlett förhandlingar med Manchester United om Andreas Pereira. Mittfältaren ska vara ett alternativ för den italienska klubben. Om det rör sig om en övergång eller ett lån nämns inte.

Nya regler från UEFA

Inför säsongens upplaga av Champions League har UEFA infört en ny regel på grund av Coronapandemin. Om en klubb tvingas skjuta upp en gruppspels-match har de nu upp till sju veckor på sig för att spela den. Gruppspelets sista omgång är planerad att spelas den 9 december. Men om några matcher ännu inte har spelats klart då så kan de bestämma ett nytt datum för matchen fram till den 28 januari 2021.

Om de ännu inte lyckats hitta ett speldatum då så kommer laget som misslyckats med att spela matchen tilldelas en 3–0 förlust. Dessa regler gäller även Europa League.

Embed from Getty Images