Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Fransk mittback förstärker juniorlaget

Med några timmar kvar av transferfönstret meddelar Manchester United att man knutit till sig en ny mittback till juniorlaget. Det är den franske 16-åringen Willy Kambwala som skrivit på.

Manchester United har rekryterat friskt till juniorleden under hösten. Under transferfönstrets sista timmar passade man på att slå till igen. Franske mittbacken Willy Kambwala presenterades under måndagskvällen som lagets senaste nyförvärv. Kambwala är 16 år gammal och har representerat Sochaux på juniornivå i hemlandet. Han har även varit kapten i det franska U17-landslaget och kommer att ansluta till Neil Ryans juniortrupp när hans självisolering är avklarad.

Kambwala är 192 cm lång och har dubbla pass i form av ett franskt och ett kongolesiskt.

Vi hälsar Willy Kambwala välkommen!