Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ung portugis på radarn; Welbeck till Brighton; Cavani tränar äntligen

Ett kort nyhetssvep så här söndagskvällen efter match har vi att bjuda på. Ett rykte in, en ny klubb för en gammal Unitedspelare och bilder från Cavanis första träning är vad vi har att bjuda på.

“Den nye Figo” på väg in?

Enligt The Mirror skall United fortsätta jobba på att förstärka ungdomslagen med spännande talang utifrån, nu med intresse för en 16-åring talang från Sporting Lissabon i Portugal.

Spelaren heter Luis Gomes och skall enligt uppgifter beskrivas som “den nye Figo”. Spelaren har ett femårskontrakt med Sporting, och skall i detta nu ha bestämt sig för att stanna där, men enligt Mirror skall United ha förhandlat fram en övergångssumma på 14 miljoner pund, om Sporting bestämmer sig för att sälja.

Welbeck till Brighton

Danny Welbeck har inte gett upp tanken på att spela Premier League-fotboll. Efter att ha släppts från Watford den 6 oktober har han idag skrivit på ett ettårskontrakt med Brighton.

I Watford blev det 18 matcher (8 från start) och blott 2 mål i Premier League.

Cavanis första träning

United publicerade för en stund sen en kort film på Edinson Cavani i träning med laget. Kan han vara aktuell för spel redan på tisdag tro?

På den officiella hemsidan finns en längre video från träningen.

Van Dijk borta länge

Liverpools Virgil van Dijk fick en otäck smäll i derbyt mot Everton igår. Idag bekräftar Liverpool att skadan är allvarlig, och att Van Dijk nu skall opereras. Exakt hur länge han blir borta går inte att säga i nuläget, men säsongen är i fara.

Res med oss till Manchester!